Burcu Esmersoy'dan Devlet Bahçeli yorumu

Burcu Esmersoy'dan Devlet Bahçeli yorumu
Katıldığı radyo programında 15 Temmuz süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Burcu Esmersoy, "MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşma beni etkiledi" dedi...

Geride bıraktığımız günlerde bir AVM'de çekilmiş makyajsız fotoğrafıyla adından söz ettiren Burcu Esmersoy, katıldığı bir radyo programında dobra açıklamalar yaptı. Estetik operasyon geçirmediğini söyleyen Burcu Esmersoy, kendisiyle evlenmek isteyen taliplerine de mesaj gönderdi.

 15 Temmuz Süreciyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Esmersoy, "MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşma beni etkiledi" dedi.
 
İşte Burcu Esmersoy'un röportajından öne çıkanlar:
 
"15 Temmuz'da İstanbul'daydım. Eve gittim. Gece boyunca haberleri CNN Türk'ten takip ettim. Şunu belirtmeliyim ki, darbe teşebbüsü olacağını hiç beklemezdim. Ancak, ak ile karayı görmek için önemli oldu. Şehitler verdik. Çok mutsuz oldum. Sonrasında yapılan Demokrasi mitingleri çok anlamlıydı.

 "BAHÇELİ'NİN YAPTIĞI KONUŞMA BENİ ETKİLEDİ"
 
Hayatımda bu kadar güzel birlikteliklere şahit olmadım. Adeta büyülendim. Kim olduğuna bakmadan, ayrıştırmadan herkesin alkışlandığı, birlik mesajı verildiği bir ortam oluştu. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşma beni etkiledi. Mitinglerde halkın yan yana durabilmesi çok etkili ve anlamlıydı.

 "BENİ BÖYLE KABUL ETMELİ"
 
Çok güzel yemek yapıyorum. Evliyken İtalyan mutfağına uygun yemekler yapıyordum. Evde yemek yapmanın bir kadına görev olarak yüklenmesinden hoşlanmıyorum. Benimle evlenmeyi düşünen varsa ki zaten var. Evlendikten sonra beni böyle kabul etmeli. 'Bu evde neden yemek pişmiyor, diye kırılmasın.' İlk görüşte aşka inanıyorum ancak aşk yaşama zorunluluğu hissetmiyorum. İlla o insanla birlikte olmanız gerekmiyor. Enerji aldığım kişi bana kalp, gülen surat ve öpücük gönderirken çok gülüyordum. Bana mesaj atılmasını, güzel şeyler yazmasını beklediğim insanlar oldu. Allah sahiplerine bağışlasın.
 
 "YANAKLARIM İNDİ, BURNUM İNCELDİ"
 
Sosyal medyada beni üzmek için özellikle eski fotoğraflarımı kullanarak, 'evrim geçirmiş' diye yazıyorlar. Bu kesinlikle doğru değil. Çünkü benim hiç estetiğim yok. Ben bile kendime şaşırıyorum. Yüzüme ne oldu, böyle değişim geçirdim. Doğal olarak yanaklarım indi ve burnum inceldi. Hayatımda affedemediğim iki insan var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Henüz daha tam olamadığımı düşünüyorum. İnşallah onları da affedip, huzura kavuşacağım. Ancak, kimseyle sıkıntım yok, diyemeyeceğim. Canımı çok yakan iki insan oldu. Tekrar hayatıma soktuğumda canımı yakacaklarını biliyorum. Allah'a yakın benden uzak olsunlar. Fuat Akdağ, Acun ılıcalı ve İhsan Topaloğlu'nu çok seviyorum.

 "TEMİZ YÜZLÜ TEMİZ KALPLİYİM"

 İnsanlara yardım etmekten yorulmam. Çevremdekileri de bu insanlardan seçiyorum. Erkek arkadaşım da böyle bir insan. Hizmet sektöründeki bir insana kabalık yapan kişi ile ne birlikte olurum ne de arkadaşlık yaparım. Bize servis yapan garsona kabalık yapan bir kişiyle arkadaşlığımı kestim. Saygı ve sevgi çerçevesinde her şeye varım. Çünkü temiz yüzlü ve temiz kalpli bir insanım. Futbolu çok seviyorum. Gol kaçıran futbolculara kızıyorum. 'Hakeme gözlük' sözünü çok seviyorum. BJK çok başarılı. Güzel bir sezon daha yaşayacaklarını düşünüyorum. Allah herkese Fikret Orman gibi bir başkan nasip etsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.