Beşiktaş Karabükspor maçı skor kaç kaç ?

Beşiktaş Karabükspor maçı skor kaç kaç ?
Beşiktaş Karabükspor maçı için nefesler tutuldu. Taraftarlar maçı merakla beklemekte. Peki Beşiktaş Karabük maçı saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Karabükspor maçı skor kaç kaç olacak? İşte maç detayları...

Beşiktaş Karabükspor maçı ile bu akşam Süper Lig'de heyecan seviyesi yüksek bir mücadele sahne alacak. Beşiktaş Karabükspor maçı ile iki takım 17. kez karşı karşıya geliyor. Beşiktaş'ta bu akşam oynanacak Kardemir Karabükspor maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş'ten flaş bir karar geldi. Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Benfica karşılaşmasını düşünen Güneş, Quaresma ve Atiba'yı 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Karşılaşma öncesinde siyah-beyazlıların yeni transferleri kadroya dahil edildi. Peki Beşiktaş Karabükspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş 3-1 Karabük

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde bu akşam 17. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 16 lig maçından 9'unu Beşiktaş, 2'sini Kardemir Karabükspor kazandı, 5 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 30 golüne, Kardemir Karabükspor 13 golle cevap verdi. Taraflar ligde en son 2014-2015 sezonunda karşılaştı. Beşiktaş, deplasmanda ve ev sahibi olarak Osmanlı Stadı'ndaki her iki maçı da 2-1 kazandı. Öte yandan, siyah-beyazlılar, ligde son 9 randevuda rakibini 4 kez mağlup edebildi.

KADRODA REVİZYON QUARESMA VE ATİBA KADRODA YOK

Vodafone Arena'da saat 21.45'te başlayacak maç öncesi son hazırlıkların yapıldığı Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Şenol Güneş milli takımdan yorgun dönen Quaresma ve hafif sakatlığı bulunan Atiba'yı salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Benfica maçına hazırlamak için kadroya dahil etmedi.

Siyah beyazlılarda bu iki ismin yerine yeni transferler Gökhan İnler ve Talisca görev yapacak.

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor 17. randevuda. Geride kalan lig maçlarından 9'unu Beşiktaş, 2'sini Kardemir Karabükspor kazandı. Siyah-beyazlılar, rakibini son 9 randevuda 4 kez mağlup edebildi. Beşiktaş'ın ev sahipliğindeki 8 maçtan 4'ünde siyah-beyazlılar galip geldi, 4 maç berabere bitti, Karabük ekibi deplasmanda kazanamadı

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.Transfer döneminin son günlerinde kadrosuna Caner Erkin, Gökhan İnler, Talisca, Aboubakar ve Atınç Nukan'ı dahil eden siyah-beyazlı takım, bu akşam karşılaşacağı rakibini yenerek, Vodafone Arena'daki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Karabükspor maçı 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 21:15'te başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

İki takım Süper Lig'de 16 kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda Beşiktaş iki kez yenildi. Beşiktaş, Süper Lig'de evinde Karabükspor'a hiç yenilmedi. Karabükspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 12 maçta galibiyet alamadı ve bu maçların son dokuzunu kaybetti. Karabükspor, bu maçlarda ortalama 3,1 gol yedi. Beşiktaş, evinde oynadığı son 11 maçı kazandı. Beşiktaş'ın Süper Lig'deki iç saha rekoru ise üç defa gerçekleştirdiği 14 maçlık serileri. Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı dört maçta 14 gol kaydetti. Siyah beyazlılar, Arena'da oynadıkları her 25,7 dakikada bir gol atıyor.

Karabükspor, Süper Lig'deki son dokuz deplasman maçını da kaybetti. Karabükspor, ilk iki hafta sonunda Süper Lig'de en fazla şut atan takım olurken; Beşiktaş 19 şutta kaldı ve sadece üç takımı geride bırakabildi. Beşiktaş, şutları gole çevirme oranında ise %37 ile ligin en iyisi. Beşiktaş, ligde topa en çok sahip olan üçüncü takım; Karabükspor ise sondan üçüncü sırada bulunuyor. Cenk Tosun, son yedi Süper Lig maçında altı gole katkıda bulundu. Ligin ilk iki haftasında iki gol atan Olcay Şahan, en son Eylül 2014'te üst üste üç lig maçında da gol kaydetmişti. Süper Lig'de bu sezon Wesley Sneijder'in ardından en fazla şut çeken oyuncular Cenk Tosun ve Mustapha Yatabare. Andre Poko ilk iki haftada verdiği yedi kilit pasla bu alanda Sneijder ve Dhurgham Ismail ile birlikte ilk sırayı paylaşıyor. Ligin ilk iki haftasında Tolga Ciğerci'nin ardından en fazla isabetli pas atan oyuncu Marcelo. Şenol Güneş'in Karabükspor'a karşı çıktığı son altı lig maçında karşılıklı gol atıldı. Güneş, en son Karabükspor'la 9 Mayıs 2015'te Bursaspor'un başındayken karşılaşmış ve maç 7-1 sonuçlanmıştı.

Beşiktaş'ın ev sahipliğindeki maçlar 

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı 8 maçtan 4'ünü kazandı, 4'ünde berabere kaldı, hiç yenilmedi. Yedisi İstanbul'da, biri Ankara'da oynanan maçlarda Beşiktaş 12, Kardemir Karabükspor ise 6 gol attı. 

Ligin ilk iki haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenip, Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak 4 puan toplayan siyah-beyazlı takım, bu akşamki maçı kazanıp, Vodafone Arena'daki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Beşiktaş, Vodafone Arena'nın hizmete girmesinin ardından sahasında geçen sezon Bursaspor'u 3-2, Kayserispor'u 4-0, Osmanlıspor'u da 3-1 yenmişti. Siyah-beyazlı takım bu sezon evindeki ilk karşılaşmasında ise Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 üstünlük sağladı. Siyah-beyazlılar ile Kardemir Karabükspor arasındaki mücadele saat 21.15'te başlayacak. Maçı hakem Serkan Çınar yönetecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.