Şehit eşleri için en acı bayram!

Şehit eşleri için en acı bayram!
Ülke genelinde vatan uğruna şehit düşenlerin eşleri her bayram olduğu gibi bu bayramı da çok acı geçirdi. Ordu'lu şehit Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin'in eşi Tülin Pişkin acısını "Onsuz bayramlar çok zor ve acı" diyerek dile getirdi.

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, jandarma timine yönelik terörist saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin'in eşi Tülin Pişkin, 6 yıldır bayramı mezar taşına sarılarak kutluyor.

Kurban Bayramı'nın 1. günü Asri Mezarlıkta bulunan garnizon şehitliği de şehit annesi, babası, çocukları ve eşleri tarafından ziyaret akınına uğradı. Ordu'nun Akkuş ilçesinde, 3 Ağustos 2010 da jandarma timine yönelik terörist saldırıda eşi Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin'i şehit veren Tülin Pişkin de bayramda önce şehit eşine koştu. 6 yıldır her bayramın 1. gününde önce şehitliğe gelen Pişkin, eşinin bayramını kutlayarak onunla hasret giderdi.

6 GEÇTİ ACISI GEÇMEDİ

Olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen onu hiç unutmayan Pişkin, eşinin mezar taşına sarılıp dakikalarca öyle bekledi. Daha sonra eşinin mezar taşındaki fotoğrafını seven Pişkin, dakikalarca ona bakıp gözyaşlarını tutamadı. Pişkin, eşi olmadan geçen bayramların çok zor olduğunu ve acı içinde geçtiğini belirterek, "Onsuz geride kalan iki oğlumu büyüttüm. Onsuz her şey çok zor oldu. Söylenecek her şey boş. Her bayram buraya gelip onun yokluğunu gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Son günlerde artan şehit haberlerinin de kendilerini yıktığını belirten tülin Pişkin aradan 6 yıl geçmesine rağmen yeni şehit haberleriyle acılarının tazelendiğini, eşi şehit olmuş gibi üzüldüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.