Acemi kasaplar hastanelere akın etti

Acemi kasaplar hastanelere akın etti
Kurban Bayramı'nın ilk gününden itibaren kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazının ardından kurbanlar kesilmeye başlandı. Kurbanların kesilmesiyle birlikte acemi kasaplar geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da hastanelere akın etti. Kurbanı kesmeye ya da derisini yüzmeye çalışırken yaralanan acemi kasaplar, özel araçlarla hastanelere getirildi.

Kurban keserken yaralanan amca ve yeğen ise yaşadıkları olayı gülümseyerek anlattı. Amca, önce kendisinin yaralandığını, sonra ise yeğeninin yaralandığını söyledi.

Bir vatandaş kesmek istediği büyükbaş hayvanın tepmesi sonucu ayağından yaralanırken, kurbanlığı kamyonetin kasasından indirirken kasanın kafasına çarpması sonucu kanlar içinde kalan kadın da hastaneye getirildi.

Hastaneye gelen bazı yaralılar ise kurban keserken yaralandığını gizlemeye çalıştı. Hastaneye gelen bir kişinin parmağının koptuğu öğrenildi. Hastaneye gelenlerin çoğunun ya bacağından, ya parmaklarından ya da kolundan yaralı olduğu görüldü. Saat 10.00'a kadar kent merkezindeki kamu ve özel hastanelerine 50'ye yakın yaralının geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.