Boğaya karate yapan adam fenomen oldu

Boğaya karate yapan adam  fenomen oldu
Bursa'da bayramın birinci günü kaçan boğayı yakalamak için her türlü taktiği deneyen Yavuz Arslan, son çare olarak boğaya karate yapınca sosyal medyada günün konusu haline geldi.

 Arslan, "Kement attım olmadı, ip gerdik olmadı, ben de son çare olarak boğayla göz göze geldiğim anda karate yapmaya başladım. Etkili oldu. Boğa bir an benden korktu. Ama sonra beni ezip geçti" dedi.

Bursa'da bayramın birinci günü Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi pazar alanında kesim esnasında kaçan boğa ortalığı birbirine katmış ve peşine taktığı 50 kişiyi iki saat boyunca koşturmuştu. Kaçan boğanın yakalanması esnasında mahallenin sevilen siması 56 yaşındaki Yavuz Arslan, boğayı yakalamak için verdiği mücadele ile birçok televizyon kanalında ekranlara geldi. Boğaya karate yapma sahnesinin ardından olumlu tepkiler alan ve telefonları susmayan Arslan, "Her ne konuda olursa olsun hep mahallelimin yardımına koşmaya çalıştım. Boğa kaçınca kendi kestiğim boğayı bırakarak onun peşinden koştum. Kement attım olmadı, ip gerdik olmadı, ben de son çare olarak boğayla göz göze geldiğim anda karate yapmaya başladım. Etkili oldu. Boğa bir an benden korktu. Ama sonra beni ezip geçti. Yaralandım ama peşinden koşmayı bırakmadım. Sonunda belediyenin kurban timi gelerek sakinleştirici iğne yaptı ve o şekilde yakaladık" diye konuştu.

Seneye Kurban Bayramı'nda belediyeden boğa timi için teklif gelirse değerlendirebileceğini ifade eden Arslan, "Telefonlarım susmadı. Yüzme haricinde her türlü sporla ilgilendim. Karate, judo her şeyi biliyorum ama yüzemiyorum. Onu da denedim boğuluyordum, yüzme işini bıraktım" dedi.

Arslan, yaptığı karate hareketleri ile mahallelinin yine beğenisini topladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.