Barcelona Celtic'i 7-0 yendi

Barcelona Celtic'i 7-0 yendi
Barcelona, LaLiga'da Alaves'ten aldığı şok yenilgini faturasını Celtic'e çıkardı: 7-0 4 asist 1 gol ile oynayan Neymar ile kariyerindeki 40. hat-trick'i yapan Messi maçın yıldızı oldular.

Napoli Milik'le güldü!Devler Paris'te yenişemedi!Bayern Münih acımadı!Salladık ama yıkamadık!Mustafa Çulcu: 'Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi'Camp Nou'da ilk düdükten itibaren rakibini bunaltan Barça, 3.dakikada Messi'nin golüyle 1-0 öne geçti. 27. dakikada Messi ile bir gol daha bulan Katalanlar ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Bu arada konuk takım 24. dakikada Dembele ile penaltı vuruşundan yararlanamadı.
 
49. dakikada ilk iki golün asistini yapan Neymar, harika bir frikik golüyle skoru 3-0 yaptı. 59. dakikada maçın yıldızı Neymar, maçtaki 3. asistini Iniesta'ya yaptı. 60. dakikada bir kez saha alan Messi, hat-trick yaptı. 75. ile 89. dakikalarda Luis Suarez ile iki gol daha bulan Barça maçı 7-0 kazandı.

Böylece Barcelona 3 puana çıkarken, Celtic ise ilk maçlar sonunda puanla tanışamadı. Bu grupta 2. hafta Barcelona, Borussia Mönchengladbach'a konuk olacak. Celtic ise sahasında Manchester City'i ağırlayacak.
 
Öte yandan C Grubu'ndaki Manchester City ile Borussia Mönchengladbach arasındaki grup maçı, kötü hava koşulları nedeniyle ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.