Kırıkkale'de feci kaza! 23 yolcudan 15 kişi...

Kırıkkale'de feci kaza! 23 yolcudan 15 kişi...
23 kişinin bulunduğu midibüsün, Kırıkkale'nin Irmak köyü yakınlarında yolun sağına devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Trabzon'dan Ankara'ya giden ve içinde 23 kişinin bulunduğu midibüsün, Kırıkkale'nin Irmak köyü yakınlarında yolun sağına devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Mustafa Yazıcı yönetimindeki 61 S 2632 plakalı midibüs, sürücünün yağmur nedeniyle yolun kaygan olması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

Kaza sonucu yaralananlardan Ekrem Küçük, Emine Kaba, Okan Kılıç, Osman Kılıç, Sait Kılıç, Yaşar Kılıç, Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi'nde; Fatma Bulcan, Hanife Usta, Sefa Kılıç, Mehmet Kılıç, Meyrem Kılıç, Oktay Kılıç, Alaattin Kılıç ve Seher Kılıç ise Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yaralılar, ''Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nden Ankara da bulunan bir yakınımızın düğününe gidiyorduk. Sabaha karşı 05.10 sıralarında Kırıkkaleyakınlarına yağan yağmurun etkisi ile birlikte bir anda şoförümüzün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu midibüs yolun sağ tarafına devrildi. Yine de Allahkorudu, çok süratli olmuş olsa idik şarampole yuvarlanabilirdik" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.