5 çocuk annesini öldürüp bu mektubu yazdı

5 çocuk annesini öldürüp bu mektubu yazdı
Antalya'nın Kemer ilçesinde geri dönüşüm işçisi Turan Erişgin, bir süre birlikte olduğu ve daha sonra ayrıldığı kat görevlisi Fatma Alp'i, çalıştığı otelin önünde pompalı tüfekle göğsünden vurarak öldürdü.

Erişgin, daha sonra aynı tüfekle karnına ateş etti ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, geriye ise mesai arkadaşlarına bıraktığı bir mektup kaldı.
 
Erişgin mektubunda, “Selam iş arkadaşlarım, belki kusursuz yere kimilerinizi kırdıysam kusura bakmayın çok çok özür dilerim. Hepinizden helallik istiyorum. Bu dünya ölüm kalım dünyası. Sevince işte insan bağlanıyor ölürcesine. Ben de aynen öyle oldum. Çavuşum beni hiç aç bırakmadın sağol. Allah razı olsun. Sözünü tutamadım, çok sevdim ama beni reddetti. Ben de kaldıramadım Allah kahretsin sevdim işte. Benim aileme söylersiniz bu vasiyetimi. Benim mezarım burası olsun memlekete götürmesinler. Çavuşum beni sadece sen anlarsın. Abi arabayla işim vardı onun için aldım, orada geri alırsınız. Kusura bakmayın hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın” diye yazmış.

katilin-mektubu-ortaya-cikti-2393124.jpeg

Güvenlik kamerasına yansıdı
 
Öte yandan, Fatma Alp’in vurulma anı çalıştığı otelin güvenlik kameralarına yansıdı. Alp’in mesai saatinin başlamasına dakikalar kala otele gelen Erişgin, 5 çocuk annesi kadınla önce konuşmak istedi. Kadının istememesi üzerine ikili arasında tartışma başladı. Kadının mesai arkadaşlarının olaya karışması üzerine Erişgin yanında getirdiği pompalı tüfekle havaya ateş etti. Erişgin ardından Fatma Alp’in üzerine ateş etti, kadının sendelemesi üzerine gözü dönen adam kadına yeniden ateş etti. Bir iki kez daha havaya ateş eden Erişgin'in, son fişeği ise aynı otelin önünde kendi karnına ateşlediği görüldü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.