3 ilde feci kaza: 4 ölü, 30 yaralı

3 ilde feci kaza: 4 ölü, 30 yaralı
3 ilde meydana gelen kazalarda 4 kişi hayatını kaybederken 30 kişi de yaralandı.

Yağış kaza getirdi: 2 ölü, 22 yaralı
Mersin’in Erdemli ilçesinde yağış nedeniyle meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Erdemli-Ayrancı karayolu üzerinde Hangediği mevkisinde meydana geldi. Konya’daki düğünden Erdemli’ye dönen vatandaşları taşıyan Hüsamettin U. yönetimindeki 33 V 7494 plakalı minibüs yağış dolayısıyla yoldan çıkarak takla attı. Kazada Ahmet Ali Uçgun (65) ile Gülmelek Keskin (78) hayatını kaybetti, 4’ü ağır 15 kişi yaralandı.

Öte yandan aynı yol güzergahı üzerinde ilçeye bağlı Aslanlı Mahallesi’nde de iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ise 7 kişi yaralandı.

Her iki kazada da yaralananlar ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil piknik yapan aileye çarptı: 2 ölü
Çankırı’da bir otomobilin yoldan çıkarak, piknik yapan aileye çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Recep S’nin kullandığı 34 DZ 7865 plakalı otomobil, Alpsarı Göleti yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak o sırada piknik yapan Fatma Demiröz ve oğlu Emrah Demiröz’e çarptı. 5 kişilik ailenin diğer fertleri ise otomobilin ağaca çarparak durması sonucu kazadan yara almadan kurtuldu.

112 Acil Servis ekiplerince, Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan anne ve oğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Recep S. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray’da iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Aksaray’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, Aksaray-Ortaköy Karayolu Bağlıkaya beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muammer Y. (63) idaresindeki 68 HH 193 plakalı otomobil, Mehmet E. (48) idaresindeki 51 BG 686 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ve araçlarda bulunan C.Y. (42), S.Y. (9), H.E. (46), M.E. (20), M.Ç. (24) ve M.Ç. (28) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.