Meral Akşener'den Erdoğan'a şaşırtan telefon

Meral Akşener'den Erdoğan'a şaşırtan telefon
MHP'nin Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, FETÖ'den gözaltına alınan MHP'liler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı.

Siyaset arenasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaptığı konuşmalarda çoğu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert sözlerle eleştiren MHP'nin Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a beklenmedik bir telefon açtı.

ÖZEL KALEMİ ÇIKTI

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebini alan özel kalemin Akşener'e çok yakında size görüşme ile ilgili dönüş yapılacağını söylediği öğrenildi.

FAKS ÇEKTİ

Özel kalemin verdiği yanıt sonrası Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makamına bu sefer de bir faks çekerek, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında gözaltına alınan MHP'liler ile ilgili hata yapıldığını onların gerçek bir Türk Milliyetçisi olduğunu belirttiği ifade edildi.

JET CEVAP

Akşener'in faksına Cumhurbaşkanlığı'ndan jet yanıt geldi. Cumhurbaşkanlığı'ndan verilen yanıtta söz konusu kişiler ile ilgili soruşturmaların sürdüğüne değinildi.

EKİBİNDEN BAZI KİŞİLER GÖZALTINA ALINMIŞTI

Meral Akşener'in ekibinden bazı kişiler geçtiğimiz günlerde FETÖ'nün MHP'ye sızma girişimi operasyonları kapsamında gözaltına alınmıştı.

Sadece Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.