Beşiktaş'ta ızgara krizi!

Beşiktaş'ta ızgara krizi!
Beşiktaş'ta etlerin ızgarada yapılması yerine haşlanacak olması kriz çıkardı. Bu durumdan rahatsız olan futbolcular, "ızgarada pişen etin zararlı olduğunu ilk kez duyduk" diyerek bu duruma isyan ettiler.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna yenilgisiz devam eden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in isteğiyle göreve başlayan diyetisyenin aldığı karar kriz çıkardı. Siyah-beyazlı futbolcuların artık ızgarada pişmiş et yemeleri yasaklandı...

Bir süre önce Kartal’da göreve başlayan diyetisyen ilk iş olarak kulübün aşçılarına etlerin ızgarada pişirilmemesini söyledi. Oyuncular ise bu kararı ilk duyduklarında inanamadılar ve “Izgarada pişen etin sporculara zararlı olduğunu da ilk defa duyuyoruz. Hangi diyette böyle bir şey varmış. Bu zamana kadar hep hata yapılmış demek ki” diyerek tepki gösterdiler.
 

KALORİ DEĞERİNE GÖRE YEMEK ÇIKIYOR

Siyah beyazlı futbolcular bir süredir hem Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde hem de gittikleri deplasmanlarda haşlanmış et yiyorlar ve bu durumdan memnun değiller. Öte yandan artık takımın yemek menüsü de oyuncuların damak tadına göre değil, diyetisyenin bilimsel veriler ışığında belirlediği günlük almaları gereken toplam kalori değerine göre hazırlanıyor.

İspanyol fizyoterapist Çin’e transfer oldu!

Beşiktaş’a yaklaşık 1 ay önce transfer edilen ünlü fizyoterapist Juan Ballesteros, Çin’den gelen muhteşem teklifi reddedemedi

Beşiktaş'ın artık sadece oyuncularına değil, sağlık heyeti çalışanlarına da yurt dışından transfer teklifleri yağıyor... Siyah-beyazlıların yaklaşık 1 ay önce renklerine bağladığı İspanyol fizyoterapist Juan Ballesteros, Çin’e transfer oldu. Beşiktaş’tan aldığı ücretin yaklaşık 4 katı teklif edilince reddemeyen ünlü fizyoterapist takımdan ayrıldı.

Siyah beyazlıların İspanyolca ve Portekizce bilen oyuncuları, yıllarca Valencia ve İspanya Milli Takımı’nda görev yapan Ballesteros’un gelmesiyle çok mutlu olmuş ve sorunlarını rahatça kendisine anlatıp tedavilerini yaptırmaya başlamışlardı. Beşiktaş’ın Sağlık Heyeti Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya şimdi Ballesteros’un yerine başka bir isim getirmek için araştırma yapıyor.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.