Ömer Halisdemir'in mezarını 500 bin kişi ziyaret etti

Ömer Halisdemir'in mezarını 500 bin kişi ziyaret etti
15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ömer Halisdemir'in mezarını bugüne kadar 500 bin kişi ziyaret etti.

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken darbe girişimi sırasında komutanlığı ele geçirmek isteyen Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan mezarı bugüne kadar yaklaşık 500 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

GELENLER MEZARINDA GÖZYAŞI DÖKÜYOR

Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğrayan kahraman asker Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in mezarı başında dua edenler, "Sen olmasaydın bizler ne olurduk" diyerek gözyaşı döktü. Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Türkiye'nin dört yanından ve yurt dışından şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret gelenler olduğunu söyledi. Kurban Bayramı'nda mezarlığın dolup taştığını belirten Başkan İleri Koçak, "Edirne, Kars, Van'dan Türkiye'nin her yerinden geliyorlar. Şu anda ziyaretçi sayısı 500 bini geçmiştir. Beldemiz adına çok gurur verici" dedi.

1702140.jpg

"ÖMER'İN KAHRAMANLIĞI TARTIŞILMAZ"

Aynı zamanda arkadaşı olan Halisdemir'in kahramanlığının millete yakışır bir davranış olduğunu da anlatan Koçak, şöyle konuştu:

"Ömer'in kahramanlığı tartışılmaz. Türk insanının ne kadar duyarlı olduğunu burada görmüş oluyoruz. Ömer yerinde ve zamanında bu müdahaleyi yapmamış olsaydı belki binlerce insan ölecekti. Herkes bunun çok iyi farkında gerekli değeri de gösterdikleri için bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Türk insanının ne kadar duyarlı ne kadar hassas olduğunu gösterdiler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.