Akhisar Beşiktaş maçı skor kaç kaç sona erdi?

Akhisar Beşiktaş maçı skor kaç kaç sona erdi?
Beşiktaş Akhisar maçı için nefesler tutuldu. Taraftarlar merakla Akhisar Beşiktaş maçı skor kaç kaç diye aratıyor. Maçla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Beşiktaş, bu maçtan galip gelerek 3 puanı alarak liderlik yarışına sürdürmek istiyor. Peki Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

Akhisar 0-2 Beşiktaş

AKHİSAR BELEDİYESPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ligin ilk 3 haftalık bölümünde 2 galibiyet ve bir beraberlik alan siyah-beyazlı takım, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı 18 Eylül Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Bülent Yıldırım'ın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Asım Yusuf üstlenirken, dördüncü hakem ise Serkan Tokat olacak.

MAÇ BİLETLERİ

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 2 yenilgi alan Akhisar Belediyespor, yarın akşam sahasında geçen yılın şampiyonu Beşiktaş'la karşılaşacak. Bilet fiyatları misafir tribünü ve kale arkası 100, maraton tribünü 110, kapalı tribün 130, VIP tribün ise 150 TL'den satışa çıkarıldı.

 

BEŞİKTAŞ, İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ PEŞİNDE

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor ile yarın yapacağı karşılaşmada bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.

Sahasında yaptığı 2 maçta Aytemiz Alanyaspor'u 4-1, Kardemir Karabükspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, deplasmanda ise Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar ayrıca, rakibini mağlup ederek, 5. haftada Galatasaray ile yapacağı derbiye moralli hazırlanmak istiyor.

Beşiktaş'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor ise taraftarları önünde galibiyet sevinci yaşayamadı. Ligdeki tek galibiyetini deplasmanda Kayserispor'u 2-0 yenerek alan Ege temsilcisi, sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor'a konuk olduğu mücadelede de sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ, AKHİSAR ŞANSSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR

Deplasmanda aldığı 1-1 'lik Benfica beraberliği ile Şampiyonlar Ligine iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u yenmek ve ligte de yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Ege ekibinin karşısına oldukça moralli çıkacak olan Siyah Beyazlılar, Akhisar deplasmanında galip gelememe şansızlığını da bu maçta kırmak için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.