Dilmen eleştirdi! '2 aydır kalitesinin altında'

Dilmen eleştirdi! '2 aydır kalitesinin altında'
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını yorumladı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de oynanan 4. hafta maçı olan Galatasaray - Çaykur Rizespor mücadelesini değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in ilk yarı açıklamaları;

"İlk 10 dakikada golü yediğiniz zaman senaryo değişiyor. Galatasaray'da korkunç bir coşku var. Galatasaray'da gol dışında pozisyon yok. Ama o atılan gol 34 haftada ilk 10'a girer, bana göre 1 olur."

"Eren'in vuruşunu yer yüzünde hiçbir kaleci kurtaramaz. İki tane kaleci olsa da kurtaramaz. Galatasaray'da artık Sneijder'in sahneye çıkması lazım."

"Galatasaray'da müthiş bir taraftar var ama takım istediği baskılı oynayamıyor. Hakem de kartlarda tolere ediyor."

'Sneijder aylardır kalitesinin altında'

Karşılaşmanın 2. yarısını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın coşkulu oynadığını ancak pozisyona girmekte yine zorlandığını ve bunun Sneijder'in oyununun etkisinin olduğunu belirtti.

"Galatasaray ile büyük takımlar hava ile şampiyonluğa oynar. Sezon başında iyi başlamak önemli. Maçın tamamında Rizespor'un hemen hemen pozisyonu yok. Galatasaray'ın var mı?" 4 haftada kötü top oynadı. Bugün favori Galatasaray'dı."

"Galatasaray evinde coşkulu oynuyor ancak bu coşkunun yanında neden fazla pozisyona giremediklerini de konuşmak lazım. Wesley Sneijder 2 aydır kalitesinin altında. Yaz tatilinin dönüşünde etkisiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.