Beşiktaş'tan Galatasaray'a müjde!

Beşiktaş'tan Galatasaray'a müjde!
Toplantıda alınacak karara göre hareket edecek olan siyah-beyazlı kulüp, misafir tribün biletlerinin satışını bekletiyor.

Vodafone Arena'da 24 Eylül'de oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray derbisi için Salı günü İl Güvenlik Kurulu toplantısı yapılacak. Siyah beyazlı yönetim toplantıda "Deplasmanların taraftarlara açılmasından yanayız" şeklinde görüş bildirecek. Konya'daki Süper Kupa maçında yaşananlar için de "Bizim taraftarımız verilen her sözü yerine getirdi. Olayların hiçbir yerinde yokuz. Ancak Galatasaray taraftarı hazırlıklı gelmiş. Bunlar unutulmadı, takipçisiyiz" denilecek. Beşiktaş, yasağın kalkmama ihtimalini göz önünde bulundurarak misafir tribününe ait iki bin 120 bileti henüz satışa çıkarmadı. Toplantıda olumsuz karar alınması halinde, bu biletlerin Beşiktaş taraftarına satılacağı belirtildi.
 
KARTAL'IN EN ZOR DEPLASMANI
 
Bugün Akhisar Belediye'ye konuk olacak Beşiktaş, rakibiyle deplasmanda yaptığı 4 maçta da galip gelemedi. Kartal, bu maçlardan 3 beraberlik ve bir yenilgiyle ayrıldı. Beşiktaş'ın lig tarihinde birden fazla sezonda karşılaşıp da deplasmanda galibiyet alamadığı başka bir takım bulunmuyor.
 
ŞENOL HOCA İNLER'DE KARARSIZ
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, 8 günde 3 maçta görev alan Gökhan İnler'i Akhisar deplasmanında dinlendirme konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın İnler'i kulübeye çekmesi halinde Tolgay Arslan'ı sahaya süreceği bildirildi. Öte yandan Şenol Güneş'in Benfica 11'inden farklı olarak Akhisar Belediye maçına Fabricio, Gökhan Gönül, Quaresma, Talisca, Olcay ve Cenk Tosun'la başlaması bekleniyor.
 
(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.