Osmanlıspor Adanaspor maçı ne zaman

Osmanlıspor Adanaspor maçı ne zaman
Süper Lig'in 4. haftasında Osmanlıspor, Adanaspor'u konuk ediyor.Hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde Steaua Bükreş'i 2-0'lık skorla deviren Osmanlıspor'da moraller yerinde. Peki merakla beklenen Osmanlıspor - Adanaspor maçı ne zaman?

Süper Lig'in flaş ekiplerinden Osmanlıspor ile Adanaspor kozlarını Ankara'da paylaşacaklar. Bu önemli maç öncesi Osmanlıspor'un 5 puanı, Adanaspor'un ise 2 puanı bulunuyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Osmanlıspor - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabirsiniz...

Saat 17:00'de başlayacak olan karşılaşma Lig TV 2'den canlı olarak yayınlanacak. Maçı hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalacak.

Hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde Steaua Bükreş'i 2-0'lık skorla deviren Osmanlıspor'da moraller yerinde. Ligde geride kalan üç haftada 5 puan toplayan başkent temsilcisi, Adanaspor karşısında kazanarak üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor.

Üç haftada iki puan toplayabilen Adanaspor ise, zorlu deplasmanda ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Konuk ekipte sakatlıkları bulunan Foguinho, Emre, Barış ve Vinicius bu maçta görev alamayacak. Osmanlıspor'da ise sakatlığı süren Engin Bekdemir'in dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Osmanlıspor: Karcemarskas, Koray, Numan, Aykut, Pinto, Lawal, Musa, Aminu, N'Diaye, Regattin, Diabate

Adanaspor: Goran, Digao, Viera, Ramos, Diniz, Bekir, Tevfik, Koman, Cem, Ronei, Magaye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.