Tümer Metin'den dayak açıklaması!

Tümer Metin'den dayak açıklaması!
Avrupa Şampiyonası'nda Burak Yılmaz'ın, A Milli Takım teknik heyetinde yer alan Tümer Metin'i dövdüğüne dair iddialara, eski milli futbolcu Tümer'den cevap geldi.

Yorumcu Erman Toroğlu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası esnasında, A Milli Takım teknik heyetinde yer alan Tümer Metin'le, golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın prim tartışması nedeniyle kavga ettiğini iddia etmiş, Burak'ın, Tümer'i dövdüğünü öne sürmüştü.

Gündeme bomba gibi düşen bu iddialar üzerine, eski milli futbolcu Tümer Metin kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. 

Lig TV'de yorumcu olarak görev yapan Tümer Metin, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Erman Toroğlu imzalı haberde yer alan 'Milli Takım kampında Burak Yılmaz ile kavga ettiğim' haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Yaklaşık 100 kişilik bir kafile olan milli takımda bu veya benzeri bir olayın yaşanması durumunda hiç şüphesiz bu konu sadece bir kişi tarafından konuşuluyor olmazdı. Bu tip asılsız haberler, birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz dönemde milli takımımıza zarar vermektedir. Bu haberleri yapanların hayal ürünü bu olayı ispat etmelerini; kamuoyunun da asılsız haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederim.

Saygılılarımla,

Tümer Metin"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.