Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?
Beğeni ile takip edilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak heycanla bekleniyor. Fenomen dizi bu dönem hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Birçok kişi şimdilerde Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını merak ediyor. Pana Film "Değerli izleyicilerimiz, yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız." şeklinde açıklamada bulundu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı merak konusu oldu. Yeni kanal ile ilgili kulislerde dolaşan iddialara göre dizinin yeni sezonda Show TV ekranlarından olacağı iddia edildi. Pana Film bu konuya dair henüz bir açıklamada bulunmadı.  Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde Polat ve ekibi Tapınakçılardan ve Yüce Konsey'den intikam almak için harekete geçti. Polat ve Cahit yaptığı büyük bir planla Ariel'i ele geçirdi. Ariel'in sorgusundan elde edilen sonuçlarla Polat Algis'e ulaşıp Yüce Konsey toplantısına katılmak için önemli bir hamle yaptı.

KURTLAR VADİSİ PUSU HANGİ KANALDA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 13 yıldır zirveyi hiçbir yapımla paylaşmadı. Dizilerin sezon finalleri yaklaşırken izleyicilerin aklına Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak oldu. Medya kulislerinde dizinin yeni sezonda Show TV ya da Star TV ekranlarında yayınlanacağı söyleniyor.

PANA FİLM'DEN KANAL D İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Geçtiğimiz haftalarda Pana Film'in resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı merak edildi. Pana Film "Değerli izleyicilerimiz, yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız." şeklinde açıklamada bulundu. Böylece Vadi'nin Kanal D'de yayınlanmayacağı kesinleşti. Pana Film'in yaptığı açıklamanın ardından Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalıyla ilgili kulislerde birçok söylenti ortaya çıktı. Yapım şirketinin açıklamasının ardından Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı merak konusu oldu. Yeni kanal ile ilgili kulislerde dolaşan iddialara göre dizinin yeni sezonda Show TV ekranlarından olacağı iddia edildi. Pana Film bu konuya dair henüz bir açıklamada bulunmadı. 

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bugüne kadar sırasıyla Show TV, Kanal D, Star TV, TNT gibi kanallarda izleyici karşısına çıkan dizinin yeni kanalıyla ilgili şimdiden söylentiler ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Fakat Pana Film'den konuyla ilgili açıklama gelir gelmez sizinle paylaşacağız. Dizinin kanalının ağustos ayında açıklanması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum