Bakanlık korkunç rakamı açıkladı!

Bakanlık korkunç rakamı açıkladı!
İçişleri Bakanlığınca 10-18 Eylül arasındaki 9 günde meydana gelen trafik kazalarında, 103 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İçişleri Bakanlığınca, Kurban Bayramının da içerisinde  bulunduğu 10-18 Eylül arasındaki 9 günde meydana gelen 3 bin 129 trafik  kazasında, 103 kişinin hayatını kaybettiği, 7 bin 175 kişinin ise yaralandığı  bildirildi. 

GÜVENLİK EN ÜST DÜZEY
 
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Kurban Bayramı tatilinin 9  gün olması ve tatilin bitimiyle yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması  dolayısıyla trafik akımında ek yoğunluk oluştuğu belirtilerek, bayram süresince  vatandaşın daha huzurlu ve kazasız seyahat edebilmelerini temin etmek amacıyla  gerekli trafik tedbirlerinin en üst düzeyde alındığı kaydedildi.

680 BİN BROŞÜR DAĞITTI
 
Ülke genelinde 281 bin 525 güvenlik personelinin görev yaptığı tatilin  kazasız geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali  Yıldırım'ın açıklamalarının görsel ve yazılı basınla birlikte sosyal medyada da  bir farkındalık oluşturduğu ifade edilen açıklamada, radyo ve televizyon  kanallarında konuyla ilgili kamu spotlarının yayınlandığı, sürücülerin dikkatli  olmaları hususunda ise uyarıcı nitelikte 680 bin broşür dağıtıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.