Lens'ten şok tepki! Oyundan çıkınca...

Lens'ten şok tepki! Oyundan çıkınca...
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği mücadelede Jeremain Lens ile Dick Advocaat karşı karşıya geldi. Hollandalı hoca, Fenerbahçe'nin 3-1 önde olduğu 71. dakikada Lens'i kenara alırken; Moussa Sow'u oyuna sürdü.

Su molası sırasında bu kararını oyuncusuna bildiren Advocaat, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Lens, oldukça üzgün gözükürken jest ve mimiklerle memnuniyetsizliğini ifade etti ve kulübeye oturduktan sonra da elindeki suyu yere fırlattı.

SOW'UN GOLÜNE SEVİNMEDİ

Değişikliğin 2 dakika sonrasında, 73. dakikada ise Moussa Sow ağları havalandırdı ve Fenerbahçe'yi 4-1 üstünlüğe taşıdı. Kameraların döndüğü Jeremain Lens'in gole sevinmediği ve üzgün ve tatsız bir şekilde oturduğu göze çarptı.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Lens, mücadelede 2 asistle oynadı.

ADVOCAAT: "SİNİRLİ OLMASI İYİ, UMURSAMIYORUM"

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, mücadele sonrasında; "Sinirli olması iyi. Ama ben pek umursamıyorum. "Lens ile birbirimizi uzun süredir tanıyoruz. Daha iyisini yapmalı, 2 gol ortası yapmış olması bir şeyi değiştirmiyor. 

LENS: "TEPKİM HOCAYA KARŞI DEĞİLDİ"

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, oyundan çıkarken gösterdiği tepkinin teknik direktör Advocaat'a karşı olmadığını bildirdi.

Lens, FB TV'ye yaptığı açıklamada oyundan çıkarken verdiği tepkinin kesinlikle Advocaat'a karşı olmadığını, oynama ve gol atma isteğinden kendince bir reaksiyon gösterdiğini belirterek, "Biz oyuncular olarak hocanın kararlarına karışamayız ve yargılayamayız. Benim tepkim hocaya karşı değildi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.