Sosyetik mekanda tuvalet kavgası

Sosyetik mekanda tuvalet kavgası
Daha öncede hırçın davranışları yüzünden başına gelmeyen kalmayan Emre Karayel uslanmak bilmiyor. Şimdi de iddiaya göre, geçtiğimiz gün gittiği sosyetik bir mekanda tuvalet sırası için kavga etti. Yumruk attığı kişinin kim olduğunu öğrenince hemen kaçtı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre geçtiğimiz yıllarda oyuncu Fırat Tanış'la film çekimi sırasında yumruk yumruğa kavga eden ünlü oyuncu, 2 yıl önce de katıldığı doğum günü partisinde ünlü bir işadamıyla atışmıştı.

İş adamının koruması tarafından burnu kırılan Karayel, aylarca İstanbul gecelerinde boy gösterememişti. Oyuncu geçtiğimiz günlerde bir barda karıştığı kavgayla akıllanmadığını bir kez daha gösterdi. İddiaya göre Bebek'teki bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlenen Karayel, mekanın lavabosunda sıra beklerken bir müşteriyle tartışmaya başladı.

YAPTIĞINA PİŞMAN OLDU

Alkolün etkisiyle öfkesine hakim olamayan Karayel, müşterinin yüzünü darp etti. Olay sonrası darp ettiği kişinin eski bir gazeteci ve işadamının oğlu olduğunu öğrenen Karayel'in kafasını ellerinin arasına alıp bir kenarda oturduğu ve "Ben nasıl böyle bir şey yaptım?" diye kendi kendine söylendiği iddia edildi.

Daha sonra kendine gelen Emre Karayel, apar topar mekanı terk ederek evinin yolunu tuttuğu öğrenildi.

fft16_mf7672817.jpeg

BU İLK VUKUATI DEĞİL
İki yıl önce bir işadamının koruması tarafından darp edilen Emre Karayel, aylarca evine kapanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.