MHP Mut İlçe Başkanı görevinden istifa etti

MHP Mut İlçe Başkanı görevinden istifa etti
Mersin'in Mut İlçesi’nde 2 yıldır görevde olan MHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, sosyal medya hesabı üzerinden görevinden istifa ettiğini kamuoyuyla paylaştı.

Çerekçi, "Bu görevin itibarını düşünen, inancından fedakarlık etmeyi en büyük zül addeden biri, eğilip bükülmektense, elbette kırılmayı tercih eder. Hayatım boyunca hiç eğilip bükülmedim, doğru bildiğimi her zaman ve her şartta söyledim. Bunun da bedelini kendi çapımda birçok kez ödedim. Hiçbir zorluk beni davamdan ve partimden döndüremedi, beni asla yıldıramadı" dedi.
 
Parti yöneticilerine de uyarıda bulunan Çerekçi, şunları söyledi:
 
"Başta belediye başkanları olmak üzere genel merkez yöneticileri. Sizlere gönül vermiş ülkücü camiaya AKP tarafından yapılan zulümlere karşı teşkilatlarınıza ve tabanınıza sahip çıkınız. Sizlere canını verecek kadar inanmış bu insanlara siz de zulüm ederseniz yakın tarih ve ülkücü camia bunun ağır bedelini sizinle beraber AKP iktidarına elbet soracaktır. Ancak son zamanlarda ülkücü camianın görmüş olduğu zulümlere ve sahipsiz bırakılışına tepki olarak bugün itibariyle görevimden istifa etme ihtiyacı doğmuştur."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.