Kim Kardashian’dan Osmanlı ve Türkiye düşmanlığı

Kim Kardashian’dan Osmanlı ve Türkiye düşmanlığı
Ülkemizde sürekli “vücut güzelliği”yle gündeme getirilerek, gençlerimize idol olarak sunulan Amerikalı yıldız Kim Kardashian’ın gerçek yüzü bu haberde gizli.

Bizim magazin medyasının sürekli boy boy çıplak fotoğraflarını basıp Türk gençliğine adeta örnek olarak sunduğu ve ülkemiz sosyetesinin idol muamelesi yaptığı Amerikalı “şov yıldızı” Kim Kardashian’dan Osmanlı ve Türkiye’ye büyük düşmanlık.

Fact Check Armenia’ (Ermenistan Gerçeklerini Kontrol Et) isimli internet sitesi, sözde Ermeni soykırımı iddialarına karşı 23 Nisan 2016’da ABD’li Wall Street Journal (WSJ) Gazetesi’ne tam sayfa bir ilan vermişti.

Gerçeğe yani 1915’te yaşanan olaylarda Osmanlı’nın bir suçunun olmadığına vurgu yapılan ilanda, Truth= Peace (Gerçek= Barış) yazısı ön plana çıkarken, “İddiaların şeffaflıkla araştırılması, Türkiye ile Ermenistan arasında barışı getirir” denilmişti.

1-311.jpg

Kim Kardashian rahatsız oldu

Bu ilan Amerikalı “şov yıldızı” Kim Kardashian’ı rahatsız etti.  Kim Kardashian, sosyal medya üzerinden bir mektup yayımladı ve ilanı basan Wall Street Journal(WSJ) gazetesini kınayarak, sindirmek istedi.

Kardashian WSJ üzerinde şu sözlerle baskı oluşturdu: “Bir ülkenin soykırım inkârını savunan bir ilanı basmak provakatif bir bakış açısı değildir; bu, yalanı yaygınlaştırmaktır. Bu, ahlaki olarak oldukça sorumsuz bir tutum ve en önemlisi oldukça tehlikeli. Eğer Holokost’u inkâr eden veya 11 Eylül ile ilgili komplo teorilerini savunan bir ilan olsaydı yine de basar mıydınız?”

Şimdi de Ermeni Eğitim Vakfı, “Ermenistan Gerçeklerini Kontrol Et” isimli internet sitesinin ilanına karşı New York Times Gazetesi’ne tam sayfa ilan verdi ve Kim Kardashian’a teşekkür etti.

2-059.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.