Hırsızlar şimdi de "Başörtüsü"nü kamufle amaçlı mı takıyor?

Hırsızlar şimdi de "Başörtüsü"nü kamufle amaçlı mı takıyor?
Türkiye'nin her yerinden ajanslara düşen hırsızlık olaylarında skandal bir görüntü daha kayıtlara geçti. Yakalanan hırsızların kamufle olmak için başörtüsünü kullanıyor olması toplumun büyük bir kesiminde tepkiyle karşılandı.

 İnsanlar şimdi de kendi aralarında 'bunlar mı türedi?' sorusunun cevabını arıyor.İşte Sivas'ta bir apartman dairesinde yaşananlar bunun en açık bir öğreniği niteliğinde.. Hırsızlık amaçlı geldikleri sanılan 3 genç kız, evin girişindeki güvenlik kamerasını fark edince panikleyerek böyle kaçıyor.

Olay, geçen 16 Eylül'de, Emek Mahallesi'ndeki apratmanda, kamu kuruluşunda çalışan T.S.'ye ait dairede meydana geldi. Ailenin bayram tatili nedeni ile şehir dışında olduğu sırada öğlen saatlerinde apartmana gelen 3 genç kızın, evi yokladıkları ortaya çıktı. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu ulaşılan görüntülerde, binaya giren 3 genç kızdan önce elinde kredi kartı benzeri cisim bulunan birinin gelip kapıyı dinleyerek içeride kimse olup olmadığını anlamaya çalıştığı, arkasından gelen ikinci kızın ise ayakkabılıkta bulunan ayakkabıları kontrol ederek, anahtar aradığı görüldü. Genç kızların son anda kapı üstünde bulunan güvenlik kamerasını görünce panikledikleri, ardından hızlıca uzaklaştıkları görüldü. Alt katta bir üçüncü kızın da gözcü olarak beklediği görüldü.

videogaleri.gif

AŞAĞIDAN ZİLE BASMIŞLAR

Bayram tatili dönüşünde ayakkabıların yer değiştirmesinden şüphelenerek kamerayı kontrol ettiğini belirten T.S., "Alt katlar daha önce hırsızlık girişimine sahne olmuştu. Ben bu nedenle güvenlik kamerası taktırdım. Ayakkabılarımızı dışarıda belirli bir şekilde bırakıp oynamaya olup olmadığını kontrol ediyorum. gelince değişiklik olduğunu fark edince kamerayı inceledim ve bu görüntülere rastladım. Önce aşağından kapı ziline basmışlar. Kimse olmadığını anlayınca yukarı çıkıp bu kez kapıyı dinleyip, anahtar aramışlar. Güvenlik kamerasını görünce de panikle uzaklaşmışlar. Polise bildirdim ama hırsızlık yaşanmadığı için bir işlem yapılamayacağını söylediler" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.