Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?
Atv ekranlarının fenomen dizlerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak merak konusu. Dizi ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz..

Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bölümü ile nefesleri kesecek. İzleyiciyi düşündüren soru Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı? sorusu oldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tüm detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM YAYINLANMAYACAK...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanında dikkat çeken diğer bir nokta ise Hızır ve Meryem arasında yaşanan romantik anlar oldu. Hızır Meryem'e senden başka kimse olmayacak diye söz verdi. Sanem Çelik'i yeni sezonda kadrosuna katan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Sanem Çelik iddialara göre Hızır'ın metresi olarak rol alacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dozu yüksek yeni sezon fragmanı ile cevapsız kalan sorulara yanıt bulmaya çalışacak.
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir.

Fikret'in namlusunun ucundaki Özkan, Hızır'ın masayla ilgili planları doğrultusunda hayatta kalmalıdır. Ünal Kaplan'ı yerinden edebilecek bu planlar belki de tüm güç dengelerini değiştirecektir. Nihayet bir araya gelen Alparslan ve Davut'un görüşmesinde ise ortaya çıkan sürpriz gerçekler taşları yerinden oynatır. Esra ve İlyas'ın beklenen düğünü öncesi, kız isteme merasimi için Aydın'a doğru yola çıkılır. Bu vesileyle sonunda yalnız kalma fırsatı yakalayan Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir. Nurten'in kurduğu oyun Meryem, Hızır ve Nazlı'yı nasıl etkileyecektir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.