Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu 22 Eylül

Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu 22 Eylül
Altın fiyatlarındaki son durumu sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu bugün yatırımcılar bunu sorguluyor. İşte altın fiyatları ile ilgili detaylar...

Altının gram fiyatı, dolar kurunun yatay seyretmesiyle uluslararası piyasadaki ons altına paralel hareket ederken, saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,4 yükselişle 126,4 liradan işlem görüyor.Altının ons fiyatı ise Asya piyasalarında gördüğü en düşük 1.308 dolardan yükselişe geçerek şu dakikalarda yüzde 0,5 primle 1.321 dolardan alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 207, Cumhuriyet altını 843 liradan satılıyor.

Güncel altın fiyatları için tıkla

AA Finans Analisti İslam Memiş, BoJ'un para politikasını değiştirerek ilave teşvik anlamına gelebilecek kararlar almasının piyasalarda olumsuz bir fiyatlamaya neden olmadığını belirtiyor. Bu akşam saat 21.00'de açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararının altın fiyatlarının yönü üzerinde belirleyici olacağını dile getiren Memiş "Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) bugün faiz artırımına gitme olasılığı anketlerde yüzde 22 olarak görülüyor. Genel olarak Fed'in para politikasında bir değişikliğe gitmesi beklenmezken, söylemlerinde şahin bir duruş sergileyeceğini öngörüyoruz. Bu beklenti altın fiyatlarında dalgalanmalara neden olabilir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.