Hakkari'de 301 PKK'lı öldürüldü

Hakkari'de 301 PKK'lı öldürüldü
Hakkari Valiliği bölgesinde tüm güvenlik güçlerinin etkin koordinasyonu ile yürütülen terörle mücadele harekatının detaylarını açıkladı

Hakkari genelinde 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren düzenlenen operasyonlarda toplam 301PKK'lının etkisiz hale getirildiği açıklandı. Hakkari Şemdinli Beyyurdu'nda dün saat 01.00 sularında toplam 200 kutu kaçak sigara ile 90 çuval kaçak çay ele geçirildi.

3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı emir komutasında 1'inci Komando Tugay Komutanlığı, 2'nci Komando Tugay Komutanlığı, 2'nci ve 34'üncü Hudut Tugay Komutanlıkları, Hakkari İl jandarma komutanlığı, 7'inci Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı komando birlikleri, hudut özel harekat birlikleri, jandarma özel harekat birlikleri ve motorlu birlikler tarafından operasyonların üstün cesaret ve feragatle sürdürüldüğü vurgulandı. Operasyonları polis özel harekat birlikleri ve emniyet güçleri ile geçici köy korucuları nın katıldığı belirtildi.

YÜKSEKOVA'DA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ, MÜHİMMAT DEPOSU İMHA EDİLDİ 

Dün saat saat 07.10'da Yüksekova Dağlıca İzme Dağı bölgesinde Silahlı Bayraktar'la tespit edilen mağara önünde 1 PKK'lı ve aynı alanda bulunan mühimmat deposu imha edildi.

ÇUKURCA'DA TANK ATIŞIYLA 1 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Çukurca Omaran bölgesinde dün akşam saatlerinde tank atışıyla bir silah mevzii imha edildi ve 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ŞEMDİNLİ'DE KAÇA SİGARA VE ÇAY ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari Şemdinli Beyyurdu'nda dün saat 01.00 sularında toplam 200 kutu kaçak sigara ile 90 çuval kaçak çay ele geçirildi.

HAKKARİ GENELİNDE 301 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Hakkari genelinde 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren düzenlenen operasyonlarda topla 301 PKK'lının etkisiz hale getirildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.