Mario Gomez Beşiktaş'taki günlerini arıyor

Mario Gomez Beşiktaş'taki günlerini arıyor
Beşiktaş'ta geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Alman futbolcu, Wolfsburg'da çıktığı 3 maçta da rakip fileleri havalandıramadı.

Beşiktaş'tan ayrılarak sezon başında Alman ekibi Wolfsburg'a transfer olan golcü futbolcu Mario Gomez, Türkiye'deki performansının uzağında bir görüntü çiziyor.

Şu ana kadar Wolfsburg formasıyla çıktığı maçlarda rakip fileleri havalandıramayan Gomez, Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'i gol kralı olarak tamamladığı geçen sezonki performansını aratıyor.

Wolfsburg'da 3 maçta görev yapan Gomez, bu karşılaşmalarda 90 dakika sahada kaldı ve rakip kalelere 7 şut gönderdi. Bu şutlardan 5'inde isabet sağlayan Gomez, gol atma başarısı gösteremedi.

Gomez'in oynadığı maçları kazanamadılar

Mario Gomez'in forma giydiği 3 karşılaşmada da galip gelemeyen Wolfsburg, bu maçlarda sadece bir gol atabildi.

Gomez'in oynamadığı sezonun ilk maçına, Almanya Kupası 1. turunda FSV Frankfurt deplasmanında çıkan Wolfsburg, rakibini 2-1 yenerek ikinci tura yükseldi.

Yeşil-beyazlılar, Gomez'in sahaya çıkmadığı Almanya Birinci Futbol Ligi'ndeki (Bundesliga) ilk karşılaşmasında da Augsburg deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Deneyimli futbolcunun ilk 11'de görev yapmaya başladığı maçlarda Köln ve Hoffenheim ile golsüz berabere kalan Wolfsburg, sonrasında Borussia Dortmund'a 5-1 gibi farklı bir skorla yenildi.

En çok ofsaytta kalan oyunculardan biri

Oynadığı karşılaşmalarda 6 kez ofsaytta kalan 31 yaşındaki Gomez, ligin 4 haftasında en fazla ofsayta düşen 5 futbolcudan biri oldu.

Altışar kez ofsayta yakalanan Darmstadt'tan Marcel Heller, Borussia Dortmund'dan Pierre-Emerick Aubameyang, Köln'den Anthony Modeste ve Bayer Leverkusen'dan Javier Hernandez, bu alanda Gomez ile zirveyi paylaştı.

Performansı Beşiktaş'ta arttı

İtalya'nın Fiorentina takımında geçirdiği iki sezonda beklenen performansı veremeyen Gomez, Beşiktaş'ta eski günlerine döndü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.