Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu tamamlandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu, yapılan 8 maçla tamamlandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci tur maçlarının üçüncü ve son gününde 8 karşılaşma oynandı. Müsabakalar sonucunda TFF 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 yenen Spor Toto 3. Lig takımı Kızılcabölükspor, sürpriz bir skora imza attı. 

49 takım üçüncü tura adını yazdırdı

Spor Toto Süper Lig ekipleri Gaziantepspor ve Bursaspor ise sürprize izin vermeyerek, adını üst tura yazdırdı.

Tek maç eleme usulüne göre yapılan karşılaşmalar sonucunda 49 takım üçüncü tura adını yazdırdı. 

İkinci tur maçlarında sürpriz sonuçlar ortaya çıkarken, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Aytemiz Alanyaspor, Adanaspor ile TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Giresunspor, Altınordu, Manisaspor, Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu, alt lig takımlarına yenilerek kupaya veda etti.

Müsabakalarda en farklı skoru Serhat Ardahanspor'u 6-0 mağlup eden Trabzonspor aldı. Bu turda yapılan ve en çok golün atıldığı karşılaşma ise 6-4 sona eren Elazığspor-Sarayönü Belediyespor maçı oldu. İkinci turda üç maçın sonucu uzatma bölümlerinde belirlenirken, beş karşılaşma da penaltılara gitti.

Yapılan ikinci tur maçları sonucunda rakiplerine üstünlük kurarak üst tura yükselen takımlar şöyle:

Trabzonspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Balıkesirspor, Elazığspor, Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Boluspor, Ümraniyespor, Samsunspor, Yeni Malatyaspor, Denizlispor, Sivasspor, Büyükşehir Gaziantepspor, Göztepe, Ofspor, Afjet Afyonspor, Sancaktepe Belediyespor, 24 Erzincanspor, Aydınspor 1923, Dersimspor, Yomraspor, Yeni Amasyaspor, Elaziz Belediyespor, Bucaspor, Gümüşhanespor, Fethiyespor, Düzyurtspor, Amed Sportif Faaliyetler, Menemen Belediyespor, Tuzlaspor, Keçiörengücü, Sarıyer, Kocaeli Birlikspor, Kırklarelispor, Fatih Karagümrük, Nazilli Belediyespor, Konya Anadolu Selçukspor, İnegölspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Kahramanmaraşspor, Pendikspor, Darıca Gençlerbirliği, Çorum Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, BUGSAŞ Spor, Kızılcabölükspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.