İstanbul Valisi acı bilançoyu açıkladı!

İstanbul Valisi acı bilançoyu açıkladı!
İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şoför dahil 11 yaralı var. Yaralılardan özel araçtan çıkarılan bir yaralının durumu orta dereceli ağır" dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şoför dahil 11 yaralı var. Yaralılardan özel araçtan çıkarılan bir yaralının durumu orta dereceli ağır. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında" dedi.

İBB: BİR YOLCU ŞOFÖRE SALDIRDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Acıbadem'deki metrobüs kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 11 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi. Oayla ilgili soruşturma devam ediyor."

METROBÜS ŞOFÖRÜ DAHİL 11 YARALI

İstanbul Valiliği de, olayda metrobüs şoförü dahil 11 kişinin yaralandığını ve kazanın, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesi üzerine meydana geldiğini açıkladı.

GÖZALTINA ALINDI

Metrobüs şoförüne şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.