Cami avlusunda çekilen klibe tepki çığ gibi!

Cami avlusunda çekilen klibe tepki çığ gibi!
Rezeda Ganiullina isimli şarkıcının cami fonunda çektiği klip internette yayınlanınca birçok olumsuz tepki aldı.

Rusya Soruşturma Komitesi Tataristan Yönetimi, soruşturma organlarının şarkıcı Rezeda Ganiullina'nin Bolgar'da bulunan cami fonunda klip çekimi yapmasına ilişkin gerekli denetlemeleri yaptığını bildirdi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Birkaç gün önce Ganiullina'nın şarkısı internette yayınlanmaya başladı ve birçok olumsuz tepki aldı. Özellikle birçok internet kullanıcısı şarkıcıyı hem kendisini hem de Tatar milletini rezil etmekle suçladılar ve klibi Allah'ın evi önünde striptiz olarak adlandırdılar.

8vbwu_1474631229_5916.jpg
 

DENETLEME BAŞLADI

Yapılan açıklamada, "Araştırmalar sonucunda internette Rezeda Ganiullina'nın yarı şeffaf kıyafet içerisinde cami fonunda doğu dansları yaptığı klip tespit edildi. Kadının eylemlerinde vicdan ve din özgürlüğü hakkının ihlal edildiğine ilişkin noktalar yer alıyor. Bu sebepten dolayı denetleme başlatıldı, bunun sonucunda karar alınacak" denildi.

"CAMİYE DUA ETMEK İÇİN GELSİNLER"

Tataristan Müftüsü Kamil Samigullin, caminin dans yeri olmadığının altını çizerek, "Bolgar toprakları Tatar halkı için ayrı önem taşır. İslam geleneklerimiz başlangıçlarını buradan alırlar. Şarkıcılar camilerimize gelsinler. Kapılarımız herkese açık. Ama camiye dua etmek ve temizlenmek için gelsinler" dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Şarkıcı ise Kontakte hesabından yaptığı açıklamada özür dileyerek şunları söyledi: "Bu klip bazılarının duygularına zarar verdiyse özür dilerim. Fakat dış görünüşüm doğal görünümüm ve doğu dansları striptiz değil sanattır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum