Salih Uçan'ın menajerinden flaş transfer açıklaması

Salih Uçan'ın menajerinden flaş transfer açıklaması
Kasımpaşaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Salih Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, oyuncunun Fenerbahçe'de kalacağını söyledi.

 

Fenerbahçe’nin çok şeyler beklediği genç oyuncusu Salih Uçan’ın menajeri Ömer Koray Uzun, Radyospor’da Özgür Sancar’la Spor Kazanı programında önemli açıklamalara imza attı. Son maçta Dick Advocaat tarafından kadroya alınmayan Salih Uçan için herhangi bir sorunun olmadığını belirten Uzun:

SALİH HAKKINDA YAPILAN TRANSFER HABERLERİ YALAN

’Salih için her şey normal devam ediyor. Bir sıkıntı yok. İyi başladı, sonra 1, 2 maçlık performans düşüşü oldu. Bunlar olabilecek şeyler. Salih her futbolcu gibi elinden geleni yapıyor. Birçok spekülasyon çıkıyor şuraya buraya gidecek gibi. Bir gün Kasımpaşa bir gün Konyaspor diyorlar. Bunlar gerçek değil. Salih’le ilgili bir durum yok şu an.’

Salih’in fiziki durumuyla da ilgili açıklamalarda bulunan Ömer Koray Uzun: ''Fizik olarak geliştiğini düşünüyorum. Bir maçta çok iyi oynuyor. Hemen abartıyorlar. Kötü bir performans olunca da fizik gücü düşük diyorlar. Bunu çok mantıklı bulmuyorum.’’ dedi.

SALİH HIRSLANARAK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEK

Son olarak Salih’in hakkındaki yorumları çok takip etmediğini belirten Ömer Koray Uzun: ’Salih yorumları çok takip etmiyor açıkçası. Sadece işine odaklanıyor. Kadroya giremeyen her oyuncu gibi Salih de daha da hırslanarak çalışmalarına devam edecek.’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.