Manchester United Leicester City maçı hangi kanalda

Manchester United Leicester City maçı hangi kanalda
Premier Lig'de sezona flaş transferlerle başlayan ancak henüz bekleneni veremeyen Manchester United sahasında Leicester City'i konuk ediyor. Peki merakla beklenen Manchester United - Leicester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Pogba ve Ibrahimovic'i sezon başında kadrosuna katarak Premier Lig'e iddialı başlayan Manchester United, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Leicester City ile karşılaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Premier Lig'de 6. haftaya 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 9 puanla giren Manchester United 7. sırada yer alırken, 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puanı bulunan Leicester City 11. sırada yer alıyor.

Galibiyetlerde ManU üstün!

Karşılaşma öncesi 117 kez karşılaşan taraflardan Manchester United sahadan 57 kez galip ayrılırken, Leicester City ise 32 kez kaazandı. 28 maç ise berabere sonuçlandı. Manchester United'ın sahasında oynanan maçlarda ise ev sahibi takımın 38 galibiyeti bulunurken Leicester City sahadan 6 kez galibiyetle ayrıldı. 14 maç ise berabere sonuçlandı.

Manchester United - Leicester City maçı hangi kanalda?

24 Eylül Cumartesi günün oynanacak bu dev mücadele 14:30'da başlayacak ve Lig TV 3'ten canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.