Başakşehir Osmanlıspor mücadelesi saat kaçta hangi kanalda

Başakşehir Osmanlıspor mücadelesi saat kaçta hangi kanalda
Süper Lig'in 12 puanla zirvesinde yer alan Başakşehir ligin bir diğer flaş ekibi Osmanlıspor'u konuk ediyor. Peki merakla beklenen Başakşehir - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

12 puanla Süper Lig'de zirvede yer alan Medipol Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'nda Osmanlıspor'u konuk ediyor. 5. haftaya 8 puanla giren Osmanlıspor ve Başakşehir'in bu maç öncesi ligde mağlubiyeti yok. Peki merakla beklenen Başakşehir - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgiler haberimizde...

Bu karşılaşma öncesi her iki takım 16 kez karşılaştı. Bu maçlardan 5'ini Başakşehir kazanırken, 8 maçtan Osmanlıspor galibiyetle ayrıldı. 3 maç ise berabere sonuçlandı. Başakşehir'in evinde oynanan 8 maçta ise yine Osmanlıspor'un üstünlüğü bulunuyor. Konuk ekip 5 maçı kazanırken Başakşehir ise 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. 1 maç da berabere tamamlandı.

Başakşehir - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Lig'de aldığı 4 maçta 12 puan sayesinde iddialı ekipler arasında yer alan Başakşehir Osmanlıspor karşısında iyi bir maç çıkartıp kayıpsız olarak yoluna devam etmek istiyor. Osmanlıspor ise UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi lig'de yenilgi yüzü görmeden alacağı puan yada puanlarla dönüp takım atmosferini olumlu yönde etkilemek istiyor. Başakşehir Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta sorusunun yanıtı şöyle. Başakşehir Osmanlıspor maçı saat 13:30'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemlik görevini Halil Umut Meler üstlenecek. Karşılaşma Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Osmanlıspor maça hazır

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki idman 1.5 saat sürdü. Antrenmana sakatlıkları süren golcü oyuncu Pierre Webo ve Engin Bekdemir katılmadı. Mor-sarılı futbolcular idmana ısınma ve koordinasyon çalışması ile başladı. 6 gruba ayrılan oyuncular 6 farklı istasyonda çabukluk, dayanıklılık ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Başkent ekibi oynanan çift kale maçla idmanı bitirdi.

Başakşehir Liderliği korumak istiyor

Lig'deki ilk 4 maçını kazanan Başakşehir haftaya lider durumda girdi. İstanbul ekibi ligde tek puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor. Süper Ligin ilk haftasında Fenerbahçe'yi mağlup eden Başakşehir, ikinci hafta ise deplasmanda Bursaspor'u deplasmanda 0-2 yenmeyi başardı. İstanbul ekibi 3.hafta Kasımpaşayı 3-1, son maçında ise Gaziantepspor'u deplasman 0-1 geçerek ilk 4 haftayı 12 puanla lider tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.