ABD'deki saldırının faili ADANALI çıktı!

ABD'deki saldırının faili ADANALI çıktı!
ABD'nin kuzeydoğusunda yer alan Burlington'da gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Saldırganın Türk olduğu belirlendi.

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Burlington'da, bir alış veriş merkezinde silahlı saldırı düzenleyen ve 5 kişinin ölümüne yol açan kişinin Türk olduğu ortaya çıktı.

Polis AVM güvenlik kameralarından edindiği görüntü ve fotoğrafları kamuoyuyla paylaştıktan sonra, gelen ihbarlar sonucu silahlı saldırganın kimliğini belirledi.

Saldırının meydana gelmesinden sonra, görgü tanıkları tarafından hispanik asıllı olduğu öne sürülen silahlı saldırganın 20 yaşında, Arcan Çetin adında bir Türk olduğunu belirledi.

GÖZALTINA ALINDI

Arcan Çetin, polis tarafından yakalandıktan sonra gözaltına alındı.

Saldırı anı güvenlik kameralarına böyle yansımıştı

ADANA DOĞUMLU ÇIKTI

AFP'nin haberine göre Çetin, Facebook profilinde Adana doğumlu olduğunu paylaşmış. Ayrıca Çetin’in Oak Harbor lisesine gittiği ve bir markette çalıştığı öğrenildi. Çetin’in başta Call of Duty olmak üzere şiddet içeren bilgisayar oyunlarına karşı ilgi duyduğu belirtildi.

SALDIRI NASIL DÜZENLENMİŞTİ?

ABD'nin kuzeydoğusunda yer alan Washington eyaletindeki silahlı saldırıda dördü kadın, beş kişi öldürülmüştü. Polis, saldırının ardından üzerinde koyu renk kıyafet olan Hispanik bir erkeğin yürüyerek otoyola doğru gittiğinin tespit edildiğini duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.