Karayeğen ABD'ye kaçarken yakalandı!

Karayeğen ABD'ye kaçarken yakalandı!
Zaman gazetesi Ankara temsilcisi İbrahim Karayeğen, ABD’ye kaçmak üzereyken Atatürk Havalimanı’nda yakalandı.

Kayyuma devredildikten bir süre sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski Ankara temsilcisi ve gece sorumlusu İbrahim Karayeğen, ABD'ye kaçmak isterken İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yakalandı.
 
Karayeğen, bir süre önce Frankfurt aktarmalı Boston uçuşu yapmak üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Burada pasaport kontrolü sırasında gözaltına alınan Karayeğen, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
 
ÜZERİNDEN 1 DOLAR ÇIKTI
 
İfadesinde, Zaman'dan ayrıldıktan sonra Yeni Hayat gazetesine geçtiğini kaydeden İbrahim Karayeğen, 15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün sonra Frankfurt üzerinden ABD'ye uçmak üzere bilet aldığını Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolünde gözaltına alındığını belirtti. Karayeğen'in üzerinden FETÖ'nün simgesi haline gelen 1 ABD doları çıktı.
 
Emniyetteki işlemleri sırasında FETÖ ile irtibatı noktasında tespitte bulunulan ve sosyal medyada örgüt lehine attığı mesajlar ele geçirilen Karayeğen, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararında, eski yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da aralarında bulunduğu FETÖ yayın organı Zaman'ın çok sayıda yöneticisinin yurtdışına kaçtığı hatılatıldı.

Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum