Manchester United ve Arsenal Bruma'yı istiyor

Manchester United ve Arsenal Bruma'yı istiyor
Kiralık olarak oynadığı Deportivo'dan döndükten sonra Galatasaray'da gösterdiği performansla büyük kulüplerin ilgisini çeken Bruma için Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Manhetser United, Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Portekizli genç yıldız Burma, İngiltere'den Arsenal ve Manchester United'ın radarında.

Vatandaşı Portekizli’yi oldukça beğendiği bilinen Manchester United menajeri Jose Mourinho’nun yanı sıra, genç oyuncuları sıkı markaja almasıyla tanınan Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in Bruma’yı transfer etmek istedikleri bildirildi. 

22 yaşındaki oyuncunun futbolunu ocak ayına kadar izleyecekleri öğrenilen İngiliz devlerinin, ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacakları ifade edildi. Bruma için 20 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirleyen Özbek yönetiminin ise genç yeteneğin 2018’de bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak istediği ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynatarak değerini katlamasını bekledikleri öğrenildi.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.