Tolga Kulakçı diskalifiye mi oldu?

Tolga Kulakçı diskalifiye mi oldu?
Kısmetse Olur programında büyük şok yaşandı. Kanal d ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur tüm heyecanıyla devam ediyor. Peki Tolga Kulakçı diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...

Kısmetse Olur haftanın elenen ve kazanan yarışmacıları belli oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim Deniz Bozkurt olurken, Haftanın kazananı Adnan 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. Dün akşam ekrana gelen Kısmetse Olur Haftanın finalinde sadece bir adayın yarışmaya veda etmesi akıllarda soru iaşareti bırakmıştı.

Bugün yayınlanan Kısmetse Olur 237. yeni bölüm fragmanında bir gece kulübünde iki genç kadın ile sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıkan Tolga Kulakçı Kısmetse Olur yarışmasından diskalifiye oldu. Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül'ün sert açıklamalarıyla başlayan konuşma Tolga Kulakçı'nın diskalifiye olması ile son buldu. Açıklamayı duyan diğer yarışmacılar ise Seda Akgül'ün bu açıklamalarının ardından şoke oldu.

Dün akşam yarışmaya veda eden gelin adayı Deniz Bozkurt

Semih'i harekete geçiren, Hazal'a diğer damat adaylarının annelerinden gelen övgüler mi? Semih ve Hazal arasında güzel gelişme yaşandı.

Didem ve Adnan düeti

Didem ve Adnan, romantik bir konuşmanın ardından, "Tanrıdan Diledim" türküsüne düet yapıyorlar. Didem ve Adnan'dan çok konuşulacak düet!

Tolga, iki uyarı birden alıyor

Kısmetse Olur evinde bir ilk! Tolga, iki uyarı birden alıyor! Suat'ın şakasına sinirlene Tolga, verdiği tepki ile iki uyarı birden aldı!

Leyla ve Aycan birbirine girdi!

Gelinler evinde bu defa Leyla ve Aycan arasında kriz çıkıyor! Aycan, Leyla'yı karşısına alıyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.