Kendisini öpen tacizcinin dilini kopardı!

Kendisini öpen tacizcinin dilini kopardı!
İstanbul'da bir kadın kendisini öpen tacizcinin dilini koparırken, tacizci ise suçu kabul etmeyerek "Kız arkadaşım sandım" dedi.

İstanbul Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'da bir taciz olayı yaşandı. E. O. adlı kadın cinsel saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kadın "Meydana çıkmak için merdivenlere yöneldim, iki basamak çıktıktan sonra, arkadan biri benim yüzümü kapatarak öpmeye çalıştı ve duvara yasladı" diyerek tacizi anlattı.

TACİZCİNİN DİLİNİ KOPARTTI

Olayın ilginç olan yönlerinden biri de E. O. tacizcinin dilini koparmasıydı. Talihsiz kadın olayı şöyle anlattı. 

"Beni dudağımdan öpmeye kalktı, ben diş tedavisi olduğum esnada benim diş etlerime uyuşturucu iğne yapıldığı için dilimi ve ağzımı tam olarak hissetmiyordum, bir ara dilinin ağzımda olduğunu anladım, bir anlık refleks ve korkuyla ısırdım. Isırınca dilinin az bir kısmı ağzımda kaldı, ben yere oturarak ağzımdaki dilini yere tükürdüm, ancak buna rağmen şahıs tacizine devam etti. Ben şoktan sesimi çıkartamadım. Fazla sürmeden şahıs muhtemelen dilinin acısı ile kaçmaya başladı."

Olayın ardından polisler kopan dili tespit ederken E. O. saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Yapılan araştırmaların ardından polis hastane kayıtlarından tacizciyi buldu.

"KIZ ARKADAŞIM SANDIM"

Kadına saldırarak öpen  M.O. ise yakalanmasının ardından olayı doğruladı. M.O ise ifadesinde kadını kız arkadaşını sandığını söyleyerek şaşırttı.

M.O "Ayakkabımı bağladığım esnada önümden kız arkadaşım E. sandığım bir kadın geçti. Bende kendisine sürpriz yapmak amacıyla alt geçide girdiği esnada arkasından yaklaşarak ellerimle gözlerini kapadım. Ben hiç konuşmadım ve dudağından öpmek amacıyla yüzümü yüzüne yaklaştırdım. Dilimi ağzına soktum dilimi ısırarak kopardı. Bende hızla olay yerinden uzaklaştım" dedi.

20 BİN LİRA TEKLİF ETTİLER

İstanbul'da yaşanan taciz ve dil koparma olayının ardından E.O.'nun avukatı Zehra Şahin, "Müvekkilim uğradığı tacizin şoku ile özsavunma hakkını kullanmış ve saldırıdan kurtulmaya çalışmıştır. Tacizin travmatik sonuçları ile baş etmeye çalıştığı günlerde, bu kez de tacizcinin ailesinin psikolojik baskısı ile karşılaştı.

Aile, müvekkilimin dayısını arayarak, olayın kapatılması için 20 bin lira para teklif etti. Sonrasında araya tanıdıklar sokarak müvekkilim ile görüşme talebinde bulundu. Tüm bunları, ‘hemşeriyiz, çocuğun yaşı küçük, cahillik etmiş, olayı kapatalım’ şeklinde sebepler göstererek meşrulaştırmak istiyorlar. İlk duruşmasının 6 Ekim’de Büyükçekmece adliyesinde görülecek. Bütün kadınları bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.