Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda
Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maçında Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i ağırlıyor. Peki merakla beklenen Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Lig'inin ilk haftasında Benfica ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta gözler çarşamba günü oynanacak Dinamo Kiev maçına çevrildi. Vodafone Arena'da ilk kez Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta maç öncesi Oğuzhan Özyakup'un sakatlı Şenol Güneş'i düşündürüyor. Peki merakla beklenen Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

 

Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı 28 Eylül 2016 Çarşamba günü Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşma  saat 21.45'te başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Derbideki geri dönüş moralleri yükseltti

Benfica karşısında Talisca'nın uzatma dakiklarında attığı golle 1 puan alan, geçtiğimiz hafta ise Vodafone Arena'da 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada ikinci yarı oynadığı iyi oyunla geri dönmeyi başaran ve 2-2'lik skor elde eden Beşiktaş'ta moraller yerinde... 

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçına Alman hakem

Beşiktaş'ın Çarşamba günü Vodafone Arena'da Dinamo Kiev ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. maçını Alman Felix Zwayer yönetecek.

Beşiktaş'tan Oğuzhan açıklaması

 

Galatasaray derbisi sonrası Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı ile ilgili açıklama geldi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: Futbolcumuz Oğuzhan Özyakup'un bugün Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR'ında sol ayak bileğinde ödem tespit edilmiştir. Sağlık ekibimiz tarafından oyuncumuzun tedavisine hemen başlanmıştır.

Galatasaray maçında oyundan çıkmıştı

Hatırlanacağı üzere 24 yaşındaki oyuncu Galatarsaya derbisinde ilk yarı konuk ekip lehine 2-0 bitinceŞenol Güneş tarafından oyundan alınmıştı. Oğuzhan'ın yerine oyuna Aboubakar dahil olmuştu. Yıldız oyuncu oyundan sakatlığı sebebiyle değil, taktiksel nedenlerle çıkmıştı.

Kulüpten Oğuzhan'ın çarşamda akşamı oynanacak olan Dinamo Kiev maçında forma giyip giyemeyeceğiyle ilgili ise bir açıklama yapılmadı. 

AVRUPA'DA 186. ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 31. MAÇ

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı ile beraber Avrupa Kupalarındaki 186. maçına çıkacak.

1958 yılında Real Madrid maçı ile başlayan Avrupa kupaları serüveninde bu güne kadar 185 maça çıkan Siyah Beyazlılar, bu karşılaşmalarda 68 galibiyet alıp 79 kez de mağlup olurken, 38 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Rakip ağlara 232 gol bırakan Siyah Beyazlıların kalesinde gördüğü gol sayısı ise 262. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 5 kez katılan ve henüz gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Siyah Beyazlıların bu arenada 31 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunuyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 23 gol atarken 57 golü de kalesinde gördü.

Vodafone Arena'da bir ilk daha yaşanacak

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla yarın oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Vodafone Arena, tarihi günlerinden birini daha yaşayacak.

Siyah-beyazlı takımın Dolmabahçe’deki yeni stadı, Avrupa kupalarındaki ilk ev sahipliğini futbolun en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’ndeki bir maçla gerçekleştirecek. Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon Beşiktaş ile Bursaspor arasında 11 Nisan’da oynanan karşılaşmayla hizmete giren Vodafone Arena, kısa sürede tarihi anlara sahne oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.