Zurich Osmanlıspor maçı hangi kanalda saat kaçta

Zurich Osmanlıspor maçı hangi kanalda saat kaçta
Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden temsilcimiz Osmanlıspor İsviçre deplasmanında Zirch takımına konuk oluyor. Peki merakla beklenen Zurich - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Romanya'nın Steaua Bükreş takımını 2-0'la geçen Osmanlıspor 2. hafta maçında Zurich ile karşı karşıya gelecek. Peki merakla beklenen Zurich - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...

 

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta mücadelesinde oynanacak olan FC Zürih - Osmanlıspor maçı 29 Eylül perşembe akşamı oynanacak, TSİ 20.00'de başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Osmanlıspor, Zürih maçı için İsviçre'ye gitti

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yer alan Osmanlıspor, perşembe günü deplasmanda Zürih ile oynayacağı maç için İsviçre'ye gitti.

Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra pas çalışması gerçekleştiren mor-sarılı futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde Zürih maçının taktiği üzerinde durdu. Hız çalışmasıyla son bulan antrenmana, tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir ve Webo katılmadı.

UEFA'dan Mustafa Akçay'a övgü: Yenilmez mi?

UEFA, resmi internet sitesinden Avrupa'da hiç maç kaybetmeyen Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Akçay'a övgü yağdırdı.

UEFA.com, bu hafta oynanacak olan Avrupa Ligi maçlarıyla ilgili kısa bir bilgilendirme yazısı geçerken, ilk maç olarak Zürih - Osmanlıspor maçı gösterildi ve Mustafa Reşit Akçay'ın Avrupa'daki yenilmezliğine vurgu yaptı. 

"Mustafa Reşit Akçay'ın Osmanlıspor'u yenilmez mi?" başlığıyla verilen yazıda, Osmanlıspor2un 19 maçlık yenilmezlik serisine dikkat çekildi ve "Zürih, en son karşı karşıya geldiği Türk takımı olan Galatasaray'ı 1963/64 sezonunda para atışıyla saf dışı bırakmıştı. O zaman şans yanlarındaydı ancak bu kez işler kolay olmayabilir. Çünkü 2015/2016'nın İsviçre Kupası galibi bu kez karşısında güçlü Osmanlıspor'u bulacak. Akçay'ın takımı 19 maçtır yenilmiyor. Bakalım 20 yapabilecekler mi?" denildi.

 

Osmanlıspor hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 29 Eylül Perşembe günü deplasmanda İsviçre temsilcisi Zürih ile karşılaşacak Osmanlıspor, Ankara'daki hazırlıklarını tamamladı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, Batıkent Tesileri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra pas çalışması gerçekleştiren mor-sarılı futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde Zürih maçının taktiği üzerinde durdu.

Hız çalışmasıyla son bulan antrenmana, tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir ve Webo katılmadı.

Başkent ekibi, saat 14.00'te özel uçakla İsviçre'nin Zürih kentine hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.