Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tarihi belli mi?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tarihi belli mi?
Ekranların fenomen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak. Nefeslerin tutularak izlendiği Kurtlar Vadidi Pusu yeni sezonda neler olacak merak konusu. İşte dizi detayları...

Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D'de ekrana gelmeye devam edecek. Eylül ayı içerisinde ekranlara yeni sezon ile gelecek olan dizi Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna kattığı yeni isimler ile de adından söz ettireceğe benziyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'dan flaş transfer. Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, geçtiğimiz yıllarda Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş'ı dizinin kadrosuna kattı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da şampiyon olduktan sonra ünlenen Uğur Pektaş, 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Murat Komiser' karakterine hayat vermişti. 2008 yılında Gamze Özçelik'le hayatını birleştiren Pektaş, yeni sezonda 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna dahil oldu.

Yakışıklı oyuncunun, Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamayan 'Memati'nin tahtına kurulacağı konuşuluyor. 

Dizide 'Polat Alemdar'ın en has adamlarından biri olacağı öğrenilen Pektaş'ın, diziye nasıl bir renk katacağı şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin sezon finalinde konsey üyelerinin hepsinin hayatına son veren Polat alemdar yeni sezonada bu hızla başlayacağı dedikodular arasında yer almaktadır, Ayrıca konseyin gizli bölmesi olan yeride imha ettiren Polat Alemdar düşmanlarını birbir ortadan kaldırmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum