Arda Turan'ı sinirlendiren yorum!

Arda Turan'ı sinirlendiren yorum!
Arda Turan, Ultraslan'ın kurucusu Alparslan Dikmen'in vefatının 8. yılını yaptığı paylaşım ile unutmazken bu paylaşıma gelen yoruma oldukça sinirlendi.

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın kurucu Alparslan Dikmen'i sarı-kırmızılı taraftarlar vefatının 8. yılında unutmazken, eski Galatasaraylı futbolcu Arda Turan da Dikmen'in fotoğrafının bulunduğu bir paylaşım yaptı.

Turan'ın bu paylaşımına taraftarlardan binlerce beğeni geldi. Ancak bir bayan takipçisinden gelen yoruma oldukça sinirlenen milli futbolcu, bu yorumu yanıtsız bırakmadı.

TURAN: SEN HİÇ ALİ SAMİ YEN'E ÇIKTIN MI?

"Galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp iki metre öteye koyanlara bile müthiş saygı duyarım..." diyen Ultraslan taraftar grubu kurucusu Alparslan Dikmen'i, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla anmayı tercih eden Arda Turan, bu paylaşımının altına, "Allah gani gani rahmet eylesin... " notunu düştü
Barcelona'da forma giyen milli futbolcunun bu fotoğrafına, "Hala gs diyorsun nerede oynadığına bir bak kendini küçültme ya" şeklinde yorum yapan bir bayan takipçisi, Turan'ı oldukça sinirlendirdi. Milli futbolcu bu yoruma, "Sen hiç Ali Sami Yen'e çıktın mı?" olarak yorum yaptı.

arda-turan.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.