Gülen'in yeğeni de beddua okudu

Gülen'in yeğeni de beddua okudu
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde FETÖ'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 zanlı tutuklandı. Cezaevine gönderilen zanlılar arasında FETÖ lideri Gülen'in yeğeniyle evli Mehmet Türk de bulunuyor.

 

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşısı Fetullah Gülen'in yeğeniyle evli Mehmet Türk'ün de bulunduğu 5 zanlı dün tutuklandı. Türk, adliye çıkışında FETÖ'ye lanet okudu, suçluların cezalandırılmasını istedi.

FETÖ/PDY darbe girişimi sonrası tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu'da da soruşturmalar devam ederken darbe girişiminin en önemli firari sanığı olan Adil Öksüz'ün hocası Cemal Türk'ün ağabeyi ve aynı zamanda Fetullah Gülen'in yeğeninin kocası Mehmet Türk, 5 kişiyle birlikte adliyeye getirildi. Adliyede hakim karşısına çıkan Türk, Mehmet Ö., Abdullah I., Ramazan B. ve Muhsin G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"FETÖ'NÜN ALLAH CEZASINI VERSİN"

16 Eylül akşamı İstanbul Atatürk Havaalanından Paris'e kaçmak isterken yakalanan Mehmet Türk adliye çıkışı yine FETÖ'cülere beddua okudu. İlk sağlık kontrolünü çıkışında gazetecilere, "İyi çekin, FETÖ'cülerin Allah belasını versin" diyen Türk adliye girişinde de,"İyi çekin yakışıklı çıkayım" ifadelerini kullandı.

Hakim karşısına çıkan ve tutuklanan Türk çıkışta, "Ne kadar FETÖ'cü varsa Allah cezasını versin. İnşallah suçlular ortaya çıkar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.