Rüşvet skandalı Allardyce'ı görevinden etti

Rüşvet skandalı Allardyce'ı görevinden etti
İngiltere A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Sam Allardyce görevinden istifa etti.

Kendisini iş adamı olarak tanıtan Daily Telegraph gazetesinin muhabirleriyle federasyonun transfer kurallarının boşluklarından yararlanmak için 400 bin sterlinlik anlaşma yapan Sam Allardyce, 67 günlük görev süresinin ardından istifa kararını aldı.

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, 61 yaşındaki teknik adamın büyük bir hata yaptığını kabul ettiği ve karşılıklı anlaşma sonucu istifa sürecinin gerçekleştiği belirtildi.

İngiltere Milli Takımı'nın Malta, Slovenya, İskoçya ve İspanya ile yapacağı maçlarda Gareth Southgate'in milli takımın başında sahaya çıkacağı kaydedildi.

Bonservisi üçüncü şahıslarda olan futbolcuların transferinin yasal hale getirilmesine yardım etmeyi para karşılığında kabul ettiği toplantının görüntüleri İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Sam Allardyce'ı zor durumda bırakmıştı.

Roy Hodgson'ın istifa etmesi üzerine temmuz ayında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'deki görevini bırakan ve milli takım teknik direktörlüğüne getirilen 61 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, kendilerini Uzak Doğu'dan gelen iş adamları olarak tanıtan Daily Telegraph gazetesinin iki muhabirine, federasyonun transferle ilgili kurallarının nasıl aşılabileceği konusunda yardım etmek için 400 bin sterlin karşılığında anlaşma sağladığı görüntüler basına yansımıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.