Beşiktaş Dinamo Kiev maçı özet ve skor burada!

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı özet ve skor burada!
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı skor kaç kaç sona erdi merak konusu. Siyah beyazlı takım sahadan nasıl ayrıldı. İşte Beşiktaş Dinamo Kiev maçı skor ve özet...

Beşiktaş Dinamo Kiev maçının başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Vodafone Arena'daki ilk Şampiyonlar Ligi maçında tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Karşılaşmayı ekranları başında izleyerek futbolseverler ise google başta olmak üzere arama motorlarında 'Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' ve 'Beşiktaş Dinamo Kiev maçının muhtemel 11'leri' gibi cevabı merak edilen soruları aratıyor. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı öncesi son dakika bilgileri şöyle

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin standart saati olan 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'daki mücadele ile aynı saatte B grubunun diğer karşılaşması olan Napoli - Benfica mücadelesi başlayacak.

Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı saat 21.45'ten itibaren Tivibuspor'dan naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

Takımların 11'leri şöyle:

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Talisca, Adriano, Quaresma, Aboubakar

Dinamo Kiev: Shovkovskyi, Morozyuk, Khacheridi, Vida, Makarenko, Yarmolenko, Garmash, Rybalka, Buyalsky, Tsygankov, Moraes


Dinamo Kiev'e bambaşka Kartal

Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, bu akşam Dinamo Kiev mücadelesine Galatasaray derbisinin kadrosundan oldukça farklı bir 11’le çıkacak. Oğuzhan’ın sakatlığının bulunması sebebiyle 10 numara hattında formayı Talisca’ya verecek olan Şenol Güneş, forvet hattında ise Aboubakar’ı görevlendirecek.

Türkiye’yi Devler Ligi’nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, bugün B Grubu ikinci karşılaşmasında Dinamo Kiev’i Vodafone Arena’da konuk edecek. Spor Toto Süper Lig’de haftayı 2-2’lik Galatasaray beraberliğiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, bu akşam sahaya süreceği kadroda derbinin 11’inden önemli değişikliklere imza atacak. İlk olarak derbide ortaya koyduğu performansla beklenenin altında bir görüntü sergileyen Gökhan Gönül’ü kulübeye çekecek olan Güneş, bu ismin yerine Andreas Beck’e forma verecek. Sarı-Kırmızılılar karşısında takımına yeteri kadar katkı sağlayamayan Olcay Şahan’ın yerine ise 11’de Adriano Correia görev alacak.

Tolgay Arslan sürprizi

Sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup’un probleminin sürmesi nedeniyle bu ismi de kenara alacak olan teknik direktör Şenol Güneş, derbide 10 numara hattında oynattığı Ozzie’nin yerine Anderson Talisca’yı sahaya sürecek. Ek olarak Atiba’nın ön liberodaki partneri olarak Tolgay Arslan’ı belirleyen 64 yaşındaki teknik adam, son haftaların başarılı ismi Gökhan İnler’i ise bu karşılaşmada hafif sakatlığı sebebiyle yedek soyunduracak.

Cenk Tosun kulübeye

Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 5 Süper Lig mücadelesinde 5 gollük performans sergileyen Cenk Tosun’un, bu akşam Dinamo Kiev mücadelesine kulübeden başlaması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, milli yıldızın yerine Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar’ı ilk 11’de görevlendireceği bildirildi.

Gökhan Gönül ve Gökhan İnler yok

Dinamo Kiev maçında Beşiktaş'ın iki önemli eksiği olacak. Galatasaray derbisinde sakatlanan savunmanın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül ile orta sahadaki önemli isimlerinden Gökhan İnler Ukrayna ekibine karşı forma giyemeyecek. İki yıldız futbolcudan Gönül'ün sakatlığının ciddi olduğu, İnler'in ise tedbir amacıyla görevlendirilmeyeceği ifade ediliyor.

Beşiktaş Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz veren kanallar listesi
Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze),İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD,Az Tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.