Fenerbahçe Feyenoord maçı skor kaç kaç?

Fenerbahçe Feyenoord maçı skor kaç kaç?
Fenerbahçe Feyenoord maçı skor kaç kaç merak konusu. Sarı lacivertli takım bu maça odaklandı. Peki Fenerbahçe Feyenoord maçı skor kaç kaç bitecek? İşte maç detayları..

Fenerbahçe - Feyenoord maçını tüm futbolseverler heyecanla bekliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde futbol maçları bir haftalık aranın ardından yeniden başlıyor. İlk maçta grubunun zayıf ekibi Zorya karşısında beraberliği son saniyede Simon Kjaer'in attığı golle kurtaran Fenerbahçe, Manchester United'ı deviren ve Hollanda Ligi Eredivise'de 7'de 7 yapan Feyenoord'u ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Fenerbahçe Feyenoord maçı 29 eylül perşembe günü oynanacak, TSİ 22.05'te başlayacak ve TRT 1'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe 1-0 Feyenoord

Advocaat'tan Van Persie ve Feyenoord açıklamaları...

"ROBİN VAN PERSİE ŞU ANDA HAZIR DEĞİL, AATİF BEKLEMELİ"

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie ve Aatif Chahechouhe'nun durumu ile ilgili açıklamalarda bulanan Advocaat, "Robin van Persie hazır değil şu anda. Hazır olmalı. Şu anda fiziksel kondisyonerimizle çalışıyor. Daha iyi forma girebilmek için elinden geleni yapıyor. Zaman gerekiyor. Aatif Chahechouhe'nun şans bulacağı günü beklemesi gerekiyor. 11 kişi sahaya çıkıyor, beklemeli. Diğer oyunculardan iyi olduğunu göstermesi lazım. Sezon uzun, herkese şans gelecek" şeklinde konuştu.

"FİKSTÜR HEP ZORDUR"

Maç fikstürlerinin her zaman zor olduğunu belirten Advocaat Feyenoord maçıyla ilgili olarak da, "Her zaman zor fikstür sorusunu soruyorsunuz, her maç zordur. Bu iş böyle. Heyecan verici bir karşılaşma bizi bekliyor. Eğer ilk yarıdaki gibi oynarsak Feyenoord'a zor anlar yaşatırız." dedi. 

LENS'TEN İKİ MAÇTA 4 ASİST

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçında kazanarak bu sezon kendi evinde ilk kez galip gelirken, iki maçlık da galibiyet serisi elde etmiş oldu. 5-1'lik Kasımpaşa maçında 2 asist yapan Jeremain Lens, Gaziantepspor maçında da gollerde asistlerin sahibiydi. 

Hızı, mücadelesi, hırsı ve hem sağ hem de sol ayağıyla attığı şutlarla takdir toplayan Hollandalı futbolcu Fenerbahçe'nin bu sezonki en yararlı transferi durumunda...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.