Deniz Seki'ye dini terapi!

Deniz Seki'ye dini terapi!
Bağcılar Müftüsü Hüsnü Sula cezaevinde olan şarkıcı Deniz Seki'ye de verdikleri "dini terapi" uygulamasının detaylarını anlattı.

 

Şarkıcı Deniz Seki tutuklu kaldığı cezaevinde dini terapi görüyor. Bu haberi Bağcılar Müftüsü Hasan Hüsnü Sula açıklarken dini konulara en çok hapishane ya da hastanelerde ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Dini terapiyi Bakırköy Cezaevinde bulunan şarkıcı Deniz Seki'ye de verdiklerini söyleyen Bağcılar Müftüsü Sula, "Uygulama, sığınma evleri ve hastanelerdeki psikolojik çöküntü içinde, moral değerler açısından zor durumdaki vatandaşları da kapsayacak." ifadelerini kullandı.

GELİŞMİŞ ÜLKELERDE VAR

Dini terapinin gelişmiş ülkelerde yaygın olarak kullanıldığını belirten Sula, "Özellikle Avrupa'da papazlar bu işe çok önem veriyorlar. Hollanda'da uzun yıllar görev yaptım, oradan biliyorum. Hastanelerde, hapishanelerde, sıkıntılı yerlerde mutlaka dini terapiye ihtiyaç var. 'Bir Ayet, Bir Hadis, Bir İlmihal' kitabını aylık olarak hazırlıyoruz. Donanımlı vaizlerimiz bunu kaynak alarak vatandaşımıza destek oluyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.