IŞİD’in en çok korktuğu isim konuştu

IŞİD’in en çok korktuğu isim konuştu
Terör örgütü IŞİD’in Irak’ta arananlar listesinin en başında yer alan 39 yaşındaki Wahida Muhammed, IŞİD karşıtı militanların liderlerinden biri.

Wahida Muhammed 2004 yılından bu yana Irak’taki muhafazakar İslamcılar adına savaşıyor.  39 yaşındaki sıradışı bu kadın IŞİD’in en korktuğu ve en çok aradığı isim. Çünkü bölgedeki militanların lideri olan Wahida Muhammed yakaldığı IŞİD’lilerin başını kesiyor, kafalarını kaynar suların olduğu ferin tencerelerde pişiriyor ardından kafasız kalan vücutları yakıyor… Kulağa vahşet dolu gelen bu eylemnlerinin sebebi ise 39 yaşındaki Muhammed’in kocası, babası ve 3 erkek kardeşini IŞİD tarafından öldürülmüş olması.

"KELLELERİNİ VURUYORUM, PİŞİRİYORUM..."

Aynı zamanda genç bir büyükanne olan Wahida Muhammed 6 kez cinayet girişiminde bulunanlara karşı gelmeyi başarmış ve sağ salim kurtulmuş. Iraklı güçlere IŞİD’e karşı savaşta destek veren genç büyükanne Al Sabah gazetesine bir çatışmada tek başına 18 IŞİD’liyi öldürdüğünü söyledi.  Wahida “Biz bir aile gibi savaşıyoruz” diyerek ele geçirdikleri IŞİD’lilerin kafasını kestiğini ardından başını bir tencereye koyarak kaynattığını ve vücudun geri kalanının yaktığını anlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.