Fenerbahçe'den Nuri Şahin bombası!

Fenerbahçe'den Nuri Şahin bombası!
Orta sahada oyun kurucu eksikliği yaşayan Fenerbahçe, Dortmund'un gurbetçi yıldızı Nuri Şahin'i gündemine aldı. Sarı-lacivertliler devre arasında kiralama teklifi yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu sonrasında yaşanan yaratıcı orta saha sıkıntısını sezon başında büyük uğraş verilmesine rağmen çözemeyen yönetim, devre arası planlarını erken şekillendirmeye başladı...

Sarı-Lacivertliler’in gündeminin ilk sırasındaki ismin ise, daha önce birçok kez Türk takımlarıyla anılan Nuri Şahin olduğu öğrenildi. Halen Dortmund’un kadrosunda yer alan, ancak bu sezon 5 maçta hiç süre alamayan 29 yaşındaki futbolcu için en kısa zamanda Almanlar’ın kapısının çalınması gündemde.

Fenerbahçe’nin öncelikli teklifi sezon sonuna kadar kiralama olacak. Eğer milli yıldız beklentileri karşılayabilirse o zaman sezon sonunda Dortmund ile bonservis pazarlığı başlayacak.

Nuri de sıcak bakıyor

Yakın geçmişte Türkiye fikrine pek sıcak bakmayan Nuri Şahin’in artık düzenli olarak forma giyebileceği bir seçeneğe olumlu yaklaştığı, Fenerbahçe gibi üst düzey hedefler peşinde koşan bir ekibe de ‘evet’ demesinin yüksek olasılık olduğu gelen haberler arasında.

Kariyerinin en iyi zamanlarını Dortmund’ta yaşayan Nuri Şahin, daha sonra Real Madrid’e, oradan da Liverpool’a transfer olmuş, ancak İngiltere’de beklentilerin altında kalınca 2012-2013’te tekrar Almanya’ya dönmüştü.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.